- 22 Ocak 2008
- 8.803
- 8.757
- 723
- Konu Sahibi divine_time
-
- #21.421
@ Hejar12
walla canim daha az prova felan yaptigini söyleyemem nisanlimin, hatta revire bile birakmadi komutan parmagi cikmis olabilir buna ragmen yani. o yüzden zaten sacma buluyorum, yani bütün herseyi yapiyorlar yemin törenine katilacakmis gibi ama aileleri gelmedigi icin(daha dogrusu üniformalarin yetmedigi icin) yemekhanede yaptiriyorlar..ne anladim o zaman ben bu isten??
@Tuti
canim yaa allahtan komutan revire cikmasina izin vermis yani bunada sükür..askimda dedi bütün herkes hasta diye..sabah 6da aradi oda sonra yine ararim dedi belki egitimlere girmeme gerek kalmaz nasil olsa yemin töreninede katilmiyorum dedi ama hala aramadigina göre demek egitimdedir..
walla cok sevindim senin gitmene, ailende gercekten anlayisli insanlarmis.bazilari olsa hayatta göndermezler yani sanslisin=)
cnm ya ewet çok salgın varmışşş aynı şeyi taylanda söyledi mikrop içinde yüzüyoruz dedi...valla cnm bir o kadarda ben uyuz oldum şu yemek hanede yapılan törene o askerse bunlar asker değilmi saçmalık ötesi.....
cnm ben annemle gidiyorum törene tek hayatta babam yollamaz beni =))))[ benimkinin ailesi ile orda tanışıcam çok korkuyorum/B]
17eylülde acemilik bitiyor benimki Sivasa gidiyor..ve 17ocakda tezkere alacaklar hayirlisiyla canim cok tesekkür ederim.. allah tüm askerlerimizi kavustursun bizlere sagsaglim
walla zaten annenin seninle gelmesi beni cok sasirtti benim anam ölsede gelmezdi yani=D
dogrusu babam izin verir benim üzülmeme hic dayanamaz bitanecimm=) hemen yumusar=)
bak bu vesileyle ailesiylede tanisacaksin walla bende benimkinin ailesiyle sürekli telefonda konusuyordum ama nisanimizda tanismistim=D cok korkuyordum acaba nasil davranmam gerekiyor diye simdi coook rahatim, alisiyor insan ailen oluyor onlarda.. kiz kardesleri felan varsa senin icin daha kolay olur hatta, benimkinin 6tane ablasi var herbiri birbirinden seker..birde erkek kardesi var onada resmen asigim sanki dogdugumuzdan beri tanisiyormusuz gibi bir muhabbetimiz var yani..hayatta aklima gelmezdi böyle olacagi.. o yüzden korku yapma sakin ol,sonucta onlarda insan=D
aa evet dogru sormustum bi ara=D
memnun oldugum tugcecimm bende cagla zaten=P
tuticim çok teşekkür ederim canım
siz teskereyi aldıktan 2 ay sonra bizde alıyoruz inşallah
ağrı soğuk oluyormuş gerçektende ama Allahtan ki sadece 1 kış geçirecek orada askerin,
benimki 2 kış geçirmiş olacak...
acemilikte hasta oluyorlar ama ustaya geçince artık vücut direnci kazanıyor
acemilikte nişanlım 5 kilo vermişti ki 13 günlüktü acemisi
geldikten hemen sonra doktora gitti ağır bronşit geçiriyordu
az daha zatürre oluyordu da izinde iyi baktık ona iyileşti
ustaya geçince çok şükür ki hastalanmadı
bu arada nişanlımın menüsküsüde var ama ALLAH yrdım ediyor işte
caglo cum artık onlara bol bol dua edicez napalım başka
Allah korusun inşallah sağ salim evlerine bizlere dönsünler
yemin töreninden sonra ne kadar daha acemilikte kalıyor sizlerinki kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?