Ksa dnem Askerlik...

eşimde zor geçiyor eğitimler diyor askerlik sonuçta okadar zorluğu olur napalım bizlerde onlarda alışacağız hayırlısıyla yapıp gelsinlerde opuyorumnanaktan

bende deniz sanmıştım :kedi:

doğru ben bişey yapmadım
duygusal bir dönemdeyim,alınganlaştım iyice :sm_confused:

bizimkide gelemez öyle şeylere,bende sabit hattı düşürmek için canım çıkıyor 20-25 dakika
düşürdüğümdede eşim dışarda telefon bekleyenler var diyor,millet konuşuyor ama
ben düşürmek için çok uğraşıyorum
ya bide eskiden seni çok seviyorum derdi,şimdi tırıs
askerlik arkadaşı gibi konuşuyoruz :çok üzgünüm:

alışıncaya kadar asker arkadaşı olacaksınız malesefki canım benimkide öyle konuşurdu bi göründüm şimdi kedi gibikaydirigubbakcemile3 son aylarında görün ama şimdi değil kaydirigubbakcemile

bizde konuşurken hadi kapatıyorum der bende yüzüme kapattı gibi algılıyorum :gitme: rahat konuşamıyorlar malesefki canım birkeresinde komutan bağırıken duydum burası asker ocağı ana kucağı değil diye anladım o zaman laelaelaelaelae bide sırada bekleyenler olabiliyor emir altında da olunca o zorlarına gidiyor ilk başlarda.komutan birkeresinde ayağıyla bi şişeye vurmuş nişanlıma kaldır onu demiş :gitme: tahmin edin yani psikolojiyi herkes aynı seviyede izmarit topluyorlar alıştım şimdi diyor koşup komutana sigara alıp geliyorum diyor. kaydirigubbakcemile3 o yüzden canını sıkma canım

Getırdım komutanım buyrun sıgaraaannızzz yakiim...... :roflol::roflol:
Ay gozumde canlandı da bı an... esımıde dusundum... :roflol: :bbo:

ayyy benim eşimde hiç gelemez öyle şeylere zemuszemus tepesi atar valla yakar ortalığı :roflol: :roflol:

Getırdım komutanım buyrun sıgaraaannızzz yakiim...... :roflol::roflol:
Ay gozumde canlandı da bı an... esımıde dusundum... :roflol: :bbo:
:nazar:

alışıncaya kadar asker arkadaşı olacaksınız malesefki canım benimkide öyle konuşurdu bi göründüm şimdi kedi gibikaydirigubbakcemile3 son aylarında görün ama şimdi değil kaydirigubbakcemile
yemin törenine doğru canlanır heral :kedi::jeyyar:

dünde şehit haberlerini izladim tutamadım kendimi açtım vanaları yine :gitme:
canım nerde olmuş yine ben haber dinlemiyorum artık :çok üzgünüm:

:nazar:

yemin törenine doğru canlanır heral :kedi::jeyyar:

canım nerde olmuş yine ben haber dinlemiyorum artık :çok üzgünüm:

alazığdı sanırım canım 3 şehit verdik dün onları gösteriyolardı dedim allahım sağsalim gelsin bizimkiler :gitme: :a015:

alazığdı sanırım canım 3 şehit verdik dün onları gösteriyolardı dedim allahım sağsalim gelsin bizimkiler :gitme: :a015:
ellerinde bomba patlayanlar
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm ya :çok üzgünüm:

bende gözümde ninja gib canlandırmıştım ya da atom karınca gibi :roflol:
ay çok güldüm kamuflajların içinde ninja gibi olmuşlardır
ninjam benim güçlü erkeğim opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

canım bende genelde vanaları akşam yatağa girerken açıyorum
ne zormuş ya mafoldumben

bende canım

:1no2: evet canım ya çok zor allah yardımcımız olsun :çok üzgünüm: evet bende gece açıyom vanaları bu gece öyle ağladım ki hemde hıçkıra hıçkıra çor zor geliyor nasıl geçcek bu czaman :a015:

X