- Konu Sahibi divine_time
-
- #21.241
allah kavuştursun canım sizide...
evet canım benimkide aynı şeyi söyledi bana denk geldi dedi hep güneye asker dağıtımı yapan yer şimdi doğuya atıyor dedi çok şükür ağrı çıktı bana dedi çünkü yarısından çoğu hakkari,şırnak çıkmış kısa dönem olduğumuz için çok sıkmıyorlar bizi dedi çok rahatım dedi...doktor,öğretmen,mühendisleri hep hakkariye,şırnağa yollamışlar :S
haftaya yemin törenleri var 27 ağustosta gitcekmisin diye sorcam ama almanyadasın sanırım
:bbo:
walla benim nisanlimin dedigini göre kimse onlari ciddiye bile almiyormus,örnegin aksamlari askeriyeyi telefonla aradigimizda vermiyorlar onlara telefonu felan..
evet almanyadayim gelemiyorum o yüzden yemin törenine.. hem zaten nisanlimda ordan direk sivasa gidecekmis hic eve gitmicem diyor.. eger gidersem 2subatta tezkere alirim yoksa 17ocak dedi bende zaten orda olmadigim icin farketmez dedim...
evet ya dedigim gibi birtek kastamonu ve hatayda yapilmis böyle birsey..oda bizim sansimiza yine iyi yerler geldi..askim diyo burda kimseye sivas cikti diyemiyorum dokunsan aglicak millet.. sükrediyorum yani bunada.. artik tezkere aldiginda gelicem ve insallah nikahimizi yapip geri getirecem askimi yanima:)
sen ankesörlü telefonlari arayabiliyormusun o seni caldirdiginda?? bizde olmuyor cünkü sadece o arayabiliyor o yüzden..ee bende almanyada oldugum icin 6dakikada 50kontör bitiyor
cnm benim ki 1 hafta izin kullanıcak 11 yada 14 eylülde izine gelecek bayram dolayısı ile belki daha erken gelebilirmiş bakanlıktan haber bekliyorlarmış...ağrıya gittiğinde hiç izin kullanmıcak 4 ay ağrıda olucak...bana görede kullanmasın benim hesabıma göre en geç 14 ocakta tezkere alıyor...yok canım bende denedim onu ankesörlüyü arayayım dedim olmuyor...bende annemle gidicem inşallah yemin törenine 27 ağustosta çok özledim gitmem lazım yoksa kudururum burda =)
@ Tuti
yau seninki ariyormu gündüzleri hic?? ve saat kacta bitiyor egitimi??
askim dün aramadi bugünde aramaz sanirim, merak ettim yine
canım merhaba benimki bugün sabah 12 de aradı beni eğitime gidiyoruz aşkım dedi ben o sırada marketteydim 5 dk falan konuştuk kapadık dünde akşam üstü aradı canım...bana dediğine göre 5 de eğitimi bitiyormuş sonra yemeğe gidiyorlarmış...çok kalabalık olduğu için birlik çok zorlanıyorlarmış yakınlarını aramak için askerler...
sabah 5de aricak diye heyecandan uyuyamadim aramadi tabi uykucu askim tahmin ettigim gibi uyanamamiskaydirigubbakcemile3
ama sonra saat 6ydi aradi bu sefer 12dakika konustuk
ayy canim ya ne güzel bir duygu sabah sesini duyarak uyanmak gece sesiyle uyumak.. cok özlemisim gercekten..
Safak 150
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?