- 6 Mart 2010
- 1.436
- 5
- Konu Sahibi divine_time
- #21.221
6 dakika yine iyimiş, bizim banyomuz 3 dk'dı -tatlicadiarzu-
bizimkiside aynı anda iki -3 kişi yıkanmaktan şikayetçiydi en son o nasıl oluyorsa artıksempatiksalakcinni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 dakika yine iyimiş, bizim banyomuz 3 dk'dı -tatlicadiarzu-
bizimkiside aynı anda iki -3 kişi yıkanmaktan şikayetçiydi en son o nasıl oluyorsa artıksempatiksalakcinni
allah yardimcilari olsun hepsinin:Saruboceq:
bide acayip olan ankesörlü telefonlari geri arayamiyormusuz nisanlim bundan sonra kart alip o arayacak artik öyle idare edecez bu zaman icinde...
merhaba kızlar benim aşkımda kısa dönem ve kastamonu-gölköyde yapıyor askerliğini sanırım burda bazı arkadaşlarla aynı yerde yapıyorlar çünkü geçen gün benim aşkımda beni arayamadı meğer elektrikleri kesilmiş ankesörlü tellerinde sorun çıkmış vs. bana dediğine göre kastamonuda bu sene ilk defa doğuya asker yolluyormuş benimkide usta birliğine ağrı çıktı.çok kalabalıkmış birlikleri 2500 kişi falan var diyor hepinizi rabbim sağ sağlim kavuştursun...
CaGLo cok sevindim canim konusmussun bak bosuna dertlendin :))
benide aradi askm..sicaklardan bir kisinin kalbi skismis ve hastaneye kaldirmislar. birtanesi beyninden daha yeni ameliyat olmus fakat cürük raporu vermemisler, oda bayilinca hastaneye yollamislar galiba cürük cikacakmis.
36dk konustuk valla daha ne isteyem hehehe
aşkımın sesini özledim yasenağlama ne saçma sebeplermiş kavgalarımız, şimdi öyle iyi anlıyorumki, çocukcaymış hepsi.. offf offff geçmiyor günlerrr yar yar yarrsenağlama
tesadüfe bak benim nisanlimda kastamonu/gölköyde..onuda sivasa verdiler.. aynen bizde 3gün görüsemedik telefonlar tamirde diye ama dün aradi konustuk 6dakika:) birtek hatay ve kastamonu pilot bölge olarak secilmis ve orda özel jandarma egitimi veriliyor herkesi doguya verdiler.. allah hayirlisiyla kavustursun sagsaglim insallah:)