- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
-
- Konu Sahibi divine_time
- #2.041
nasıl yani?bildiğim kadarıyla 12 agustos da telim olanların yani şafak 151 ,yemin töreni 11 eylülde.benimkide tekirdağ da ..ooo bu iş çok karıştı ya.senin ki kısa dönem değil mi
kafamçokkarıştı
:)))yaratıcılığına bayıldım senembizimki rahatına cok düşkündü hiç 6da kalkmıs insan değil. simdi baya zorlanıyor. bende o asker fotografından istiyorum zemuszemus
bende ona sibel canın dansözlük yaptıgı zamanlardan kalma kartpostal yollayacamkaydirigubbakcemile3
canım ben bu fırsatı kaçırmazdım30 agustosta görmeye gidecektim ama gelme kötü olurum diyor ama ben onu görmek istiyorum:1no2:
:Saruboceq: evecanım sabırsızlıkla bekliyorum yemin törenin inşallah gidebilirim opuyorumnanaktan çok özledim senin şafakta bitiyor hadi bakalım az kalmış :dance:
canım ben düğün için 1 yılı bekleyemez demiştim aslında :kedi:
günaydıın hepinizee muhabbetin rengi değiişmiş de küçügüm daha öhömm
Kızlar kısa dönem askerlik kalkacakmış diye duydum bunun bir gerçekliği var mı?
canım kalkacak diyorlar ama 1-2 sene sürer diyorlarKızlar kısa dönem askerlik kalkacakmış diye duydum bunun bir gerçekliği var mı?
canım haklısın,inşallah 1 sene sonra tayin olayında sıkıntı olmaz canımmalesef bekleyecek canım ya da beni şırnağa götürecek işimden çıkartıp kesinlikle bunu istemiyorum:gitme:
canım kalkacak diyorlar ama 1-2 sene sürer diyorlar
canım haklısın,inşallah 1 sene sonra tayin olayında sıkıntı olmaz canım
evet canımsende memur musun dirimcim :1rolleyes:
:)))yaratıcılığına bayıldım senem
benm sevgilimde işe 11 de giderdi dolayısıyla 5 de kalkmaya nasl alıştı onu da çok merak ediyorum 2 kez konuştuk hiç yakınmadı hayret ya bişeyler oldu bu çocuğasositosositokendini boşwermiş durumda hep beni soruyo iyiym diyo bukadar nazlı biri bile alıştı yani askerolmayakaydirigubbakcemile3
canım ben bu fırsatı kaçırmazdım
eğer yakınsaki :çok üzgünüm:
dağıtım iyi bir yer olursa gidip gelmeyi düşünüyorum :gitme:
babam karışıyor bu seferde,bayan başına napıcaksın,nerde kalıcaksın diye arada kaldım ya :gitme:
:roflol:bizimki her aradıgında yakınıyor. o komutanı dısarda bi göreyim ben yapacagımı biliyorum diyo kaydirigubbakcemile3
canım evci izni oluyormuş,eşin gittiğinde,çıkartabiliyormussun,ama komutana bağlı tabi :çok üzgünüm:5saatlik yol. aslında istanbulu pek bilmiyorum esim yalnız gelememi istemiyor o yüzden. ama bende yanımda annesi babası olunca gitmek istemiyorum
evet canım
sanırım gümrükte sürekli yer değiştirme olayı oluyor
muhafaza memuru felan mı canımevet canım malesefki öyleymiş :gitme:
muhafaza memuru felan mı canım
arkadaşımda 2 sene önce atanmıştı,5 yılda bir rotasyon oluyormuş
ama maaşları iyiymiş sanırım