Ksa dnem Askerlik...

:)))yaratıcılığına bayıldım senem
benm sevgilimde işe 11 de giderdi dolayısıyla 5 de kalkmaya nasl alıştı onu da çok merak ediyorum 2 kez konuştuk hiç yakınmadı hayret ya bişeyler oldu bu çocuğasositosositokendini boşwermiş durumda hep beni soruyo iyiym diyo bukadar nazlı biri bile alıştı yani askerolmayakaydirigubbakcemile3

30 agustosta görmeye gidecektim ama gelme kötü olurum diyor ama ben onu görmek istiyorum:1no2:
canım ben bu fırsatı kaçırmazdım
eğer yakınsaki :çok üzgünüm:
dağıtım iyi bir yer olursa gidip gelmeyi düşünüyorum :gitme:
babam karışıyor bu seferde,bayan başına napıcaksın,nerde kalıcaksın diye arada kaldım ya :gitme:

ama inşallah kalkmaz ya teşekkür ederim ,öyle bir şey konuşuluyordu emin olmak için sordum sağolun

bizimki her aradıgında yakınıyor. o komutanı dısarda bi göreyim ben yapacagımı biliyorum diyo kaydirigubbakcemile3

5saatlik yol. aslında istanbulu pek bilmiyorum esim yalnız gelememi istemiyor o yüzden. ama bende yanımda annesi babası olunca gitmek istemiyorum

bizimki her aradıgında yakınıyor. o komutanı dısarda bi göreyim ben yapacagımı biliyorum diyo kaydirigubbakcemile3
:roflol:

5saatlik yol. aslında istanbulu pek bilmiyorum esim yalnız gelememi istemiyor o yüzden. ama bende yanımda annesi babası olunca gitmek istemiyorum
canım evci izni oluyormuş,eşin gittiğinde,çıkartabiliyormussun,ama komutana bağlı tabi :çok üzgünüm:
öyle bişey olsa zaten yanlız kalmazsın,hem bide istanbula her saat araba bulabilirsin sanırım
ama ben iskenderuna her saat bulamıyorum malesef
gece binmem gerekecek.sabah 6-7 gibi de orda olacağım zor yani

muhafaza memuru felan mı canım
arkadaşımda 2 sene önce atanmıştı,5 yılda bir rotasyon oluyormuş
ama maaşları iyiymiş sanırım

muayene memuru canım normalde matemeatikçi idi öğretmen olamadık ne yapalım :gitme: bu kısmetmiş şırnağa atandığı için en son hizmet bölgesi ordan çıkmasıda 3,5-4 yıl olacak eş tayini olmazsa :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…