- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
-
- Konu Sahibi divine_time
- #2.001
bugün hemsireler gelecekmiş ası ve kan alımı olacak dedi. belki izin verirlerde dinlenir kocacım
canım bizimkilerde dün vurulmuş,eğitim çok olmadı demişti
dinlenirler bugün kaydirigubbakcemile5
günaydın herkese.şafak 150:asigim:rüyamda evi aradı ama gerçekte yok:çok üzgünüm:bugün 5 de uyandım tam onun kalkma saati olduğu aklıma gldi hep hayal ettim napıyodur diyemirmirmirmir
Eşim aradıııı..... cok mutluyum... sesını nasıl ozlemısımmmm..... kıymetını anlıyorum yanında olsam elını hıc bırakmam dıyo.....
Eve donunce cok daha farklı olucak hersey dıyo.... ellerımı hıc bırakmazmıs... cok ozlemıs... ay o bunlar soylerken dayanamayıp aglıcaktım zor tuttum..
Eşim aradıııı..... cok mutluyum... sesını nasıl ozlemısımmmm..... kıymetını anlıyorum yanında olsam elını hıc bırakmam dıyo.....
Eve donunce cok daha farklı olucak hersey dıyo.... ellerımı hıc bırakmazmıs... cok ozlemıs... ay o bunlar soylerken dayanamayıp aglıcaktım zor tuttum..
Canım ya nasıl sevindimEşim aradıııı..... cok mutluyum... sesını nasıl ozlemısımmmm..... kıymetını anlıyorum yanında olsam elını hıc bırakmam dıyo.....
aslında herkes askere gidince kıymet daha cok anlasılıyor asker ayrılıgı iyi olur demişti. gercektende dogru galiba. bizimkde aynı seyleri söyledi simdi sana sarılıp yatmayı o kadar cok isterdim ki demişti :gitme:
tabi canım gerçektende öyle oluyor, hep erkek görmektenmidir nedir sağa bakıyorlar erkek yat kalk etraf yine erkek :roflol: özlerler tabi güzel eşlerini sevgililerini.önce öpüyorum derdi gitti gideli heryerimden öpüyormuş:kedi:ben onu bi elime geçirisem:kedi:
bizimkide konusamıyor telefon actıgı yerden ama yemin töreninden sonra ben sana gösteririrm diyo:kedi:
bizimkide konusamıyor telefon actıgı yerden ama yemin töreninden sonra ben sana gösteririrm diyo:kedi:
:kedi:tabi canım gerçektende öyle oluyor, hep erkek görmektenmidir nedir sağa bakıyorlar erkek yat kalk etraf yine erkek :roflol: özlerler tabi güzel eşlerini sevgililerini.önce öpüyorum derdi gitti gideli heryerimden öpüyormuş:kedi:ben onu bi elime geçirisem:kedi:
:a015:bizimkide konusamıyor telefon actıgı yerden ama yemin töreninden sonra ben sana gösteririrm diyo:kedi:
:roflol:bide şey de o elbiselerle ne seksisindir şimdi sen de eriyip bittiği andır:roflol:
bide şey de o elbiselerle ne seksisindir şimdi sen de eriyip bittiği andır:roflol:
:a015:
bende yandım desene :a015:
:roflol:
:a015:
bende yandım desene :a015:
:roflol:
opuyorumnanaktanbosver yazık ben o iki gün ne derse yapmayı düşünüyorum. ayagını bile yıkayabilirmkaydirigubbakcemile
sanırım bizde oda olmayacak canım:kedi:senide yakacak dirimcim valla :roflol: bizim yanımızda kaynana olunca :gitme: