- 7 Aralık 2009
- 3.236
- 864
- Konu Sahibi divine_time
- #20.561
Ya ıŞte kendıne guvenıyon demı guzellıkte taramadan gelıyon. Bılsenkı cırkın olcan taramadan dısarı bır adımbıle atman. Senıgıdı senı sende bılıyon demı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıss iden sevicen tabiki de ....kaynanam bana gecen hafta hakiki deri montla çizme aldı die ben kaynana sempatizanı oldum ev alsa napardım bilemiyorum :) :roflol:
ilarzum güle güle giy canım... bakalım nasılmış elbisen :)... bende haftasonu kazığın eşiğinden döndüm.. bi mağazada bi kazak beğendim 50 den aşağı inmedi bende almadım.. sonraaaa başka yerde aynı kazağı 30 a buldum :)... işin garibi onu da almadım hevesim geçmiştii :)
Ya İŞte kendıne guvenıyon demı guzellıkte taramadan gelıyon. Bılsenkı cırkın olcan taramadan dısarı bır adımbıle atman. Senıgıdı senı sende bılıyon demı
kızlar bu hafta alışberiş haftasıydı galiba bende çizme aldım yaa evet bu CİMRİLİK bendede başladı yaa herkes şaşırıyo bende şaşırıyorum kendime çizmeyi zor aldım valla hiç para harcamak istemiyorum yaa çeyizime bir sürü şey aldım taksitim var offf
ılarzuu haklısın cok polıtıkacı bunlar ama benımmı ı yapamaz polıtıka. cunku bılır ben almam almam sonra bı cıakrım alısverıse 500 asagı cıkmam . o yuzden az az alsa barı bırden yuklenmese dıye dua edıyodur .
Gamıs kız ben nerden sılmısım senı