- Konu Sahibi divine_time
- #20.541
GÜNAYDINNN......................
ŞAFAK 97 ..... turkbayragi
ŞAFAK 97 ..... turkbayragi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın elvincim benden erkencisin bugün
ben sabah tarlamı topladım geldim![]()
kııss evimizide aldım hafta sonu aşkımın yanına gittim doğum gününüde kutladım fırtına gibi bi hafta sonu geçirdim walla
ve sonunda çift rakamlar Ş:97 :)))
walla ben aşkımdan kaynanamdan daha zerrei miskal :)) kadar bişey beklemiyorum
215 bin tl ye ev aldık c.tesi =)))
[ı]günaydın güz hoşgeldin caneeemm[/ı]
çiçek torbaları günaydın :)))
böğün burdayım çiçekler
idenimm ooowwwooowwwwww kız kaynanan mı aldı yoksa evi bat rahat başka da bişey istemem demişsin
öyle kaynanaya ben can gurban anacım:)))) güle güle otur rahat rahat döşe bitanesi çok sevindim
insanın evlenirken kendi evine çıkması gibi güzel bişey olabilir mi canım çok mutlu oldum senin adına:)))
nasılsınız bideneler nasıl geçti hafta sonları
kızçeler hafta sonu bayağı çabuk ve koşuşturmacalı geçti dün 5 tl ye pazardan bi elbise aldım akşam eve gittim bi giydim şaşarsınız harika durdu yaaa çok biğendim:))) kumaşı 5 olmaz yani:)))
20 tl ye aldığım elbise o kadar güzel durmuyor yani:)))
idencim ev ısıne cok sevındım drısı basımıza ınsaalh. Ahh aahhh nerde bızde ole kaynana. Ne sanslısın . Dılerım mutlulugun daım olur.
şekerim gunaydın. Kıyafetın ıcındekı guzel olunca 5 lıralıkta guzel durur 55 lıralıkta.
saol ilarzucum walla kaynanamla ben gittim aldım afişi indirttik kapıya çıktık sarılıp ağlaştık
bazen tutsada seviyorum kaynanamı:)
kızlar gününüz aydın olsun İNŞALLAHH zemuszemus
CANIM ÇOK SEVİNDİM EV ALMIŞSINIZ ALLAH GÜZEL GÜNLERDE OTURMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH BİZİMDE OLUR :Saruboceq:
kıss iden sevicen tabiki de ....kaynanam bana gecen hafta hakiki deri montla çizme aldı die ben kaynana sempatizanı oldum ev alsa napardım bilemiyorum :) :roflol:
ilarzum güle güle giy canım... bakalım nasılmış elbisen :)... bende haftasonu kazığın eşiğinden döndüm.. bi mağazada bi kazak beğendim 50 den aşağı inmedi bende almadım.. sonraaaa başka yerde aynı kazağı 30 a buldum :)... işin garibi onu da almadım hevesim geçmiştii :)
inşallah canım allah herkeze ağız tadıyla oturacak ev nasip etsin inşşalh :)))
kaynanacuğum benim yaa
bak nasıl kanım kaynadı hahahaha
kız bütün kış bir kazak ya aldım ya almadım iyice cimri oldum walla =)))
bi monta heveslendim sonunu biliyosun
yaza kadar da bişey almam ama yazın vururum dibine :))