- 15 Eylül 2009
- 897
- 0
- Konu Sahibi divine_time
- #20.541
GÜNAYDINNN......................
ŞAFAK 97 ..... turkbayragi
ŞAFAK 97 ..... turkbayragi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın elvincim benden erkencisin bugün
ben sabah tarlamı topladım geldim
kııss evimizide aldım hafta sonu aşkımın yanına gittim doğum gününüde kutladım fırtına gibi bi hafta sonu geçirdim walla
ve sonunda çift rakamlar Ş:97 :)))
walla ben aşkımdan kaynanamdan daha zerrei miskal :)) kadar bişey beklemiyorum
215 bin tl ye ev aldık c.tesi =)))
[ı]günaydın güz hoşgeldin caneeemm[/ı]
çiçek torbaları günaydın :)))
böğün burdayım çiçekler
idenimm ooowwwooowwwwww kız kaynanan mı aldı yoksa evi bat rahat başka da bişey istemem demişsin
öyle kaynanaya ben can gurban anacım:)))) güle güle otur rahat rahat döşe bitanesi çok sevindim
insanın evlenirken kendi evine çıkması gibi güzel bişey olabilir mi canım çok mutlu oldum senin adına:)))
nasılsınız bideneler nasıl geçti hafta sonları
kızçeler hafta sonu bayağı çabuk ve koşuşturmacalı geçti dün 5 tl ye pazardan bi elbise aldım akşam eve gittim bi giydim şaşarsınız harika durdu yaaa çok biğendim:))) kumaşı 5 olmaz yani:)))
20 tl ye aldığım elbise o kadar güzel durmuyor yani:)))
idencim ev ısıne cok sevındım drısı basımıza ınsaalh. Ahh aahhh nerde bızde ole kaynana. Ne sanslısın . Dılerım mutlulugun daım olur.
şekerim gunaydın. Kıyafetın ıcındekı guzel olunca 5 lıralıkta guzel durur 55 lıralıkta.
saol ilarzucum walla kaynanamla ben gittim aldım afişi indirttik kapıya çıktık sarılıp ağlaştık
bazen tutsada seviyorum kaynanamı :)
kızlar gününüz aydın olsun İNŞALLAHH zemuszemus
CANIM ÇOK SEVİNDİM EV ALMIŞSINIZ ALLAH GÜZEL GÜNLERDE OTURMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH BİZİMDE OLUR :Saruboceq:
kıss iden sevicen tabiki de ....kaynanam bana gecen hafta hakiki deri montla çizme aldı die ben kaynana sempatizanı oldum ev alsa napardım bilemiyorum :) :roflol:
ilarzum güle güle giy canım... bakalım nasılmış elbisen :)... bende haftasonu kazığın eşiğinden döndüm.. bi mağazada bi kazak beğendim 50 den aşağı inmedi bende almadım.. sonraaaa başka yerde aynı kazağı 30 a buldum :)... işin garibi onu da almadım hevesim geçmiştii :)
inşallah canım allah herkeze ağız tadıyla oturacak ev nasip etsin inşşalh :)))
kaynanacuğum benim yaa
bak nasıl kanım kaynadı hahahaha
kız bütün kış bir kazak ya aldım ya almadım iyice cimri oldum walla =)))
bi monta heveslendim sonunu biliyosun
yaza kadar da bişey almam ama yazın vururum dibine :))