selam kızlar...bakıyorum da yine kimsecikler yok.boş bırakmamak lazım burayı.bende hergün girip bakıyorum kim var,neler olmuş,neler bitmiş,sevdiğinden haber alan var mı,...diye.bugün eşimin mesajı ile güne başladım.mesaj çekseler bi dert çekmeseler bi dert valla.ama ben ne yapayım çok duygusal yazmış
aslında birlikteyken yazdığı şeylerle aynı hemen hemen ama nedense askerdeyken daha bi içine işliyo insanın.bazen düşünüyorumda aslında birlikte olmak ne kadar güzelmiş,uzakta olunca daha iyi anlıyorum bunu.ayyy pek bi duygusal yazdım sanırım hemen bu moddan çıkmam lazım....
sizlerde durumlar nasıl bakıyım:)kızlarrrr yarın 2 rakamlılara düşüyoruz...yaşasınnn.askerdekiler ne yapıyormuş biliyor musunuz her yüzden düşeni ıslatıyolarmış,üzerindekileri yırtıyolarmış yani eşimin bulunduğu yerde öleymiş.şimdi bizimkilerde 100 den düşecekler ya,diğerleri ve de uzun dönemler demişki sizi de ıslatacağız yarın,eşimde yazık demişki biz zaten 100lerde başladık yapmayın bize öle şeyler,tamam yarın çerez,kola falan alıp kutlayalım demiş.ikna oldular mı dedim,bilmiyorum şimdilik oldular gibi dedi:))yazık ya valla nelerle uğraşıyolar,kendilerini nelerle avutuyolar ah ahhh..neyse böle böle geçecek zaman .en azından değişik bişey oluyordur onlar için.
öyle işte arkadaşlarım,şimdilik bu kadar.kızlar çok boş bırakmayın ama buraları oldumu?