- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- Konu Sahibi divine_time
- #20.481
guz nasıl s yapıyorsun meleğim anlatsana step aerobik mi
yoksa aletlerle mi çalışıyorsun sadece
bu arada süpersin köpüğüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy benimde kilo almam lazım kızlar siz zayıflamaya çalışıyosunz bende almak istiyorum maiberf gibi
aynı senin gibi canım 165boy, 47 kilo, ya benim belim çok ince beyeniyorum, fiziğim çok düzgün ama bacaklarım zayıf özellikle bacak üst kısımdan almak istiyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum kızlar bacaklar nasıl kalınlaşır yaaa yardım edinn
bikoltuk kap kendine sonra o koltuktan sadece wc ihtiyacı için kalk ve akşama kadar yeee
dalgamı geçiyon beeee
bayada kafiyeli oldu heee -tatlicadiarzu-
aynı senin gibi canım 165boy, 47 kilo, ya benim belim çok ince beyeniyorum, fiziğim çok düzgün ama bacaklarım zayıf özellikle bacak üst kısımdan almak istiyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum kızlar bacaklar nasıl kalınlaşır yaaa yardım edinn
damla spor yap kas yapsın bacakların ama sen bana normal geldin 47 den fazla gösteriyorsun yada tam ayarındasın bence balım sen
yavrucum o genetik bende de aynı bacaklar ince pantolonların popsu oturuyor alt kısım bol.ona yapacak bişe yok sanırım bende hatlardan memnunum ama az daha gtenişlesinler be fena mı
guz nasıl s yapıyorsun meleğim anlatsana step aerobik mi
biraz almam lazım canım ya bacaktan alsam yeter üstü önemli değil bebişim ya kaynanamda düğüne kadar biraz kilo al diyo, bende alamıyorum napim diyorum alırsın kızım alırsın diyo sinir ediyolar beni
aman 3 kiloda ne var bee iki gün çok yesem 3. gün almış olurum zaten hahaha =))
ama haklısınız kızlar ben hep derim çookk zayıfları görünce sizden bahsetmiyorum yine orantılı gibi ölçüleriniz ben ekstralardan bahsediyorum
öyle olucağıma böyle olmaktan son derece memnunum