- Konu Sahibi divine_time
-
- #20.501
bak sen havasını da attı arada.çirozuz evet napalım.evlenince alırsın dediler yok alamadım kocişe aldırdım ben aynı.ikinci etap çocuk.bakalım sonra ne olacak.off o zamanda sarkık surkuk olcez ama değer be
keçi boynuzu pekmezi neyin içiyom annem pek kötü kokuyo tütün gibim bişe.alacam ama ahtım var kociş gelince anamm dicek hatuna bak
evetttttttt delikafadulden bende öle demesini istiyorum kilo lazım kilooooooooooo o gelene kadar kilo almam lazımmmmmmmmmdelikafaduldendelikafadulden
Bnım kı anlamıyo kılo verdıgımı cam bıraz kılolu gosterıyo bıdebenım yanaklar var surprız olcakbaya
ılarzu meyve nası yenmez kız. Valla 3 ogun meyve yıyebılırım harıkalar ya hepsı ayrı bı dunya
keçi boynuzu pekmezi neyin içiyom annem pek kötü kokuyo tütün gibim bişe.alacam ama ahtım var kociş gelince anamm dicek hatuna bak
evetttttttt delikafadulden bende öle demesini istiyorum kilo lazım kilooooooooooo o gelene kadar kilo almam lazımmmmmmmmmdelikafaduldendelikafadulden
:)) ilahi nasıl tercüman olmuşum iç sesine :lepi: ya aslında bu hasretin sonunda bizi görsünlerde dünya gözüyle küloyu sallamazlar amaaa ama sadece bir süre sonra orana burana dikkat ederler tabi. benim eşim feci ayrıntı manyağıdır şıppadak anlar herşeyi.geçen msnde kilomu aldın dedi.almadım tabi de camdan öle göründü heral ya da öle istiyoda yol yapıyo zannımca.
ah ılarzu o dedını ben yapcam kalorılı olmasa ama rakı dan gıtcem ben sarabı askımla ıcıyom askım gelcek martta ona saklıyom kalorı almayı
oyle sarhos olsamkı bır an senı unutsam unutsam bu gunlerı yarınları unutsam
ah ulennn aahhhhhhhhh
köpek öldüren içebilirim hahaha :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?