- Konu Sahibi divine_time
- #20.241
kız ne 105 i 104 aaa![]()
tamam peki öle olsun.ben zaten son haftayı saymıyorum o zaman bana göre 97 kaldı:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız ne 105 i 104 aaa![]()
nbsasmaz yeme kız napıyon vermıyosan alma barı. cok zor verılıyo sonra
doğru söylüyorsun güzcüm ama aslında o kanıda hem dezavantajlı hem de avantajlıyım çünkü çabuk kilo alıp çabuk verebiliyorum.aslında ankaradayken bu kadar çok yemiyorumdum ya ne olduysa burda oldu belki anne yemekleri olduğundan yiyorum yazık bana ama ya :)))))
evdeyim cnm jet hızıyla gelmişim dimi
Ayyyyyyyyyyy patlıyorum sıkıntıdan. Basımda agrıyo
patron gıttı bıde maksımus aldı bıze. Gelde yeme.heeehehee ama yanılıyorsunuz yemedım. Hemen buzdolabına kaldırdım. Ve azıma bı kesme seker attım bıde cay soledım ole gecıstırdım İ
İnadım İnat mahvetcem senı murat
evetya bıde ıstanbulda trafık var derler
Evet gamısım dun gonderdıgım kızlar varya onlar gıbı olana kadar durmakk yok
Canlariiimmm...
Uzun süredir gelemedim buralara, ama sizleri unuttugumu zannetmeyin sakin. Cok özledim gercekten.
Arkadasimin kina gecesini yaptik, kina gecesinden önce baya islerimiz vardi, bir türlü vakit bulup giremedim. Ama iste yine burdayim;-) Cok özlemisim ya.. Simdi listeyi atiyorum canlarim, mutlaka degisiklik olmustur, iden'cim yariya düsmüs, safagi yarilayan baska isimler varsa lütfen bildirsinler, bir an önce listemize kaldigimiz yerden devam edelim..
Cilek, yusum, asmin, iden, ayazz, crncrn, Gamis,ilarzu ve bütün diger asker güzelleri hepinize selam olsun, sizleri cok seviyorumzemuszemus
sende haklısın anne yemeklkerınede karsı konulmuyo.ben yanlızımya buzdolabı bombos tam takır ne pazar ne market doprudugun. Ben ı ce bekar hataına alısırmısım adam gelıncede bole yemek felan yapmazmıısm. Yaa cok rahatlık su yemek yapmak zorunda olmamak