- 16 Aralık 2009
- 4.717
- 9
- Konu Sahibi divine_time
- #20.261
günaydın millet
Ş:103
Ş:103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canlariiimmm...
Uzun süredir gelemedim buralara, ama sizleri unuttugumu zannetmeyin sakin. Cok özledim gercekten.
Arkadasimin kina gecesini yaptik, kina gecesinden önce baya islerimiz vardi, bir türlü vakit bulup giremedim. Ama iste yine burdayim;-) Cok özlemisim ya.. Simdi listeyi atiyorum canlarim, mutlaka degisiklik olmustur, iden'cim yariya düsmüs, safagi yarilayan baska isimler varsa lütfen bildirsinler, bir an önce listemize kaldigimiz yerden devam edelim..
Cilek, yusum, asmin, iden, ayazz, crncrn, Gamis,ilarzu ve bütün diger asker güzelleri hepinize selam olsun, sizleri cok seviyorumzemuszemus
Canlariiimmm...
Uzun süredir gelemedim buralara, ama sizleri unuttugumu zannetmeyin sakin. Cok özledim gercekten.
Arkadasimin kina gecesini yaptik, kina gecesinden önce baya islerimiz vardi, bir türlü vakit bulup giremedim. Ama iste yine burdayim;-) Cok özlemisim ya.. Simdi listeyi atiyorum canlarim, mutlaka degisiklik olmustur, iden'cim yariya düsmüs, safagi yarilayan baska isimler varsa lütfen bildirsinler, bir an önce listemize kaldigimiz yerden devam edelim..
Cilek, yusum, asmin, iden, ayazz, crncrn, Gamis,ilarzu ve bütün diger asker güzelleri hepinize selam olsun, sizleri cok seviyorumzemuszemus
cidden ya bende alıştım burada rahata,sabah kalkıyorum kahvaltı hazır,sorumluluk derdi yok,akşam yemek derdi yok,gelen,giden ağırlama işi ile uğraşma yok:)))tabi dönünce nasıl olacak bilmiyorum.bi de asker dönüşü ya birsürü kişi gelip gidecek of offf düşünmek bile istemiyrm:))))aman hayırlısıyla dönelimde evimize geçer hepsi dimi
bugünde geçicek dimiii
günaydınlar olsun.
evet bı gelsınlerde hepsı gececek.ben kendı adıma cok alıstım rahata. nası olcak bılmıyom :)