hadı ya gercı dogru temızlemedıkden sonra her urun sıvılce yaparda...mac farları cok gzel..lastıng performance maxtan cok memnunum ama btmek uzre..alıyım dıyorumm macden netten getırtırım tabı agustos sonunda hemsıcaklar hem fondotenım bter bilmiyorumkismile....uçuşa başlama donemıme denk gelırse alabılırım amsterdam yada parıstekı lyona gıdersem ucuza getırebılırım orda kozmetık ucuz
tugce canım sana munıhten getırdıgım lancome fondotenden memnunmusun bu arada?
avatardakiEvet double weardan cok memnunsun bılıyorum okypetecim.
MAC in ten urunlerı mıneraller hariç agırlar,sivilce yapıyorlar ve akabılıyorlar.
Son kat pudralarını surmek gerekıyor.
ayy canım gidersen mutlaka birer tane daha isterimmopuyorumnanaktan
lancome süper canım,dokusuna felan bayılıorum,açıkçası kullanmaya kıyamıorum..
hem senin hediyen,hem de bitmesini istemiorum oyüzden sadece özel günlerde bebemopuyorumnanaktanzemuszemus
resmimde mesela estee var. çok memnunum..
mac hiç kullanmadım.
hoş benim cildimde sivilce sorunu yok .. o yüzden yüzüme ne sürsem,sivilce olmuyor ama nemsiz cildim. bazı ürünler kurutuyor...
yağlı bir yapısı var,nemli degil resmen vıcık cıvık yag okypetecim.Hic onermıyorum ınan senın cildini bile bozabılır.Ama mineral serisi sahane ona sozum yok
canım bızım buralarda bu markayı kullanan kuafor varmı bılıyormusunezgim makyajını KRYOLANLA yaptır ve mutlaka sabitleyici kullansınlar söyle
Bazı cıltler bu markanın ten urunlerı kusuyor,agır gelıyor.Bence gelın makyajından kullandıgımız bıldıgımız urunlerı kullandırmalıyız.
Makyaja baslamadan once primer uygulanmalı yuze,sonrasında ise oksijen oranı yuksek bir sabıtleyıcı kullanılmalı
ezgim bi sor istersen buralarda fazla kuaför bilmiyorum ben yaylada var bitane büyük sanırım o kullanıyordur
canım bızım buralarda bu markayı kullanan kuafor varmı bılıyormusun
erol bulut kullanıyor dıye duymustum ama emınde degılım
dedıklerını dıkkate alıcam,zaten dugunden once prova yaptırırım bakalım buda kusucak mı :sinifsinif:
yaylada nexus du sanırım orda uygulanıyo bu tarz makyaj.
kuzenim orda yaptırdı gelin makyajı ve saçını
hem önceden prova da yapıyolar saç makyajı
garanti bi çözüm gibi.
lancome fondotenin üstüne tanımam tuçi:1closedeyeslancome süper canım,dokusuna felan bayılıorum,açıkçası kullanmaya kıyamıorum..
hem senin hediyen,hem de bitmesini istemiorum oyüzden sadece özel günlerde bebemopuyorumnanaktanzemuszemus
evet amanro nexus..süpersonik bi yer.uzay üssü gibi..üstelik o kaliteye o fiyatlarda yuh yaniakannehiryaylada nexus du sanırım orda uygulanıyo bu tarz makyaj.
kuzenim orda yaptırdı gelin makyajı ve saçını
hem önceden prova da yapıyolar saç makyajı
garanti bi çözüm gibi.
kuzen fiyatlarıda çok uygun..bi kere gittim oraya,nişanlımın kuzenini everiyoduk,saçlarımızı yaptırdık bizdebayanssulusmilemakyajda ondu on:lepi:
anam ciddimisin çok sevindim buna oraya yakın sevdiceğim düğün makyajına oraya giderim olmadı. gerçi kına önemli benim için burdakini beğenirsen ist. daki düğün için de oraya bakarım süper oldu bu haber
bu topikte yazılanları okuduktan sonra alacağım varsa da almam, hem pahalıymış hem özel günler içinmiş.
aslında güzel görünüyodu ama sokakta film setinden fırlamış gibi gezecek halimiz yok ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?