- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.474
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tmmda bu makyaj ürünleri ozaman porselen makyaja girmiyormu porselen makyajı cıkarması cok zor demişlerdi peki bunlardada cıkarmak zor olmıcakmı eger olmıcaksa cünkü tüm bayanlar icin süper olur akma derdi falan kalmaz hep makyaz taze durur
bende cok duydum kryolan urunlerını
benım yuzumde ne yazıkkı hıc makyaj durmuyor
nısanımda mac ın urunlerını kullanmıstım 2 saat sonra hep aktı
dugunum ıcın kryolan dusunuyorum
ıstanbul avrupa yakasında hangı guzellık merkezlerınde kryolan urunlerının kullanıldıgını bılenler varsa lutfen yazsınlar
ben kryolan marka daha once burda antalyada bı dovmecıde gordum şahanelerdı ama hıc kullanmadım..bız gacılar zaten ufak çapımızla sahaneler yaratabılıyorz dıye ama fondotenını cok merak edıyorum...
cıldım yaglı deıl kuruda deıl normal..sıvılce problemım yok ama guzel bır baz ıstıyorum sızce kryolanın hangı fondotenını almalıyım?
nerden ve nasıl ucuza temın edılebılır?
gunluk kullanım ıcın uygun olanları hangılerıdır..az sursek olurmu bilmiyorumkismile
hayır ılarzum kullanmadım okadar kotu kı bır tek kırpıklerım rımel tutuyor okadar
kryolandan cok umıtlıyım ama benım ıcın suan bu konu kabus gıbı
4de nıkahım var aksam dugunum saatlerce makyajım durması lazım ama nasıl bilmiyorumkismile
Kryolan günlük makyaj için değil canım çünkü maske gibi duruyor az sürsende bişi farketmez zaten 2 damla fondoteni bütün yüze uyguluyorlar ben bir dizi setinde çalıştım oradan biliyorum günlük çok komik duruyo sen günlük için MAC kulln bence daha doğal en azından
Okypetecim ben yinede Estee ve Dior diyorum.Daha narin ve saglıklı formda gelıyorlar bana,sen ne dersin ?
miri mac çok süper dokusuna felan bakmıştım
pudrasının da 8 saat kalıcığı warmış
ama siwilce yaptığı söylenio
ben de ondan korkuormm