Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiiii ilarzu canım kıs bunlar baya güzellermiş ya ama azcık pahalımı ...ay elleriniz dert görmesin kıslar tamda geçen tanrıçaya bi fikir danışmıştım sanki bunlar aradığım şeyler dimi tanrıça ..öpüyorum sizi :)))
hiiii ilarzu canım kıs bunlar baya güzellermiş ya ama azcık pahalımı ...ay elleriniz dert görmesin kıslar tamda geçen tanrıçaya bi fikir danışmıştım sanki bunlar aradığım şeyler dimi tanrıça ..öpüyorum sizi :)))
Hayır sana demedım,oneren kısılere soruyorum.Sonucta sana oneren kişiler alamayız edemeyız dıyorlar,urune sahip degilken nasıl bılgı sahıbı oluyorlar da onerıyorlar dıyorum
bitanem ben sana topiğimde cevap yazdım,ama görmedin sanırım..ben sana verdiğim mesajı bulursam atarım özelden tatlımolumunekankayizsmile
ama kesen müsaitse,bütün ürünlerini burdan almanı tabiki tavsiye ederim balım..
yalnız cildin yağlı,fondoten değil,pata krem almanı öneririm özel günler için..
günlük makyajındada pudra kullanırsan daha iyi olur nalanımŞeniz
anladım şimdi..
denemeden tabiki bilemezler canım. almak denemek gerekir...
Nesi eglenceli? Bence gayet cıddı durum,sürekli kullanmadıgınız seylerı ınsanlara onermeyın lutfen.İnsanlar bunlara para verecek..
bakın arkadaşlar tavsiye ediyorum diyorsunuzda. ama bu markanın fondotenlerini asla günlük kullanmayın. çok yoğun. ve cilt havasız kalıyor. öyle günlükkullanıma uygun değildir o meşhur stick fondoteni.
ha 12 saat sürün üstüne pudrasınıda ne çıkar nede akar. kalıp gibi kalır yüzünüzde.ama günlük sakın kullanmayın
yakın arkadasım bi düğünde bu malzemelerle prof. makyaj yaptırmıstı
okdr terleyip oynadıktan sonra makyajın hiç bozulmadıgını söylemişti :lepi:
ogünden beri bu ürünlere hep merakım vardır en azında bi allıgını rujunu alıp denemk istiyorum :jeyyar:
almak hiç kısmet olmadı burada magazası yok malesef
alanlar burda paylasırsa güzel olur kızlar sengözlerimebaksanab