selam kızlar
ben kısmetse salonuma kruvaze perde yaptırmayı düşünüyorum.fakat iki model olduğunu duydum.biri mekanizmalı oluyormuş.diğeride iki taraftan iple tutturulan bir modelmiş.sizce hangi türden yaptırayım?hangisi daha kullanışlı olur?
Selam canım...
bende yeni taşındığım evime kravuze perde diktirdim 1 ay önce :) Ben mekanizmalı yaptırdım görünüşü daha şık. Umarım beğendiğin gibi olur perden...
Selam canım...
bende yeni taşındığım evime kravuze perde diktirdim 1 ay önce :) Ben mekanizmalı yaptırdım görünüşü daha şık. Umarım beğendiğin gibi olur perden...
ben yeni evlencem salonuma bende kruvarze yaptırdım çok hoş durdu gerçekten bende mekanızmalı yaptırdım hakkında hiç bi bilgi yoktu tülün ama taktklarında ayrı bi hava vermş evime gerçekten
normal iplede alsan öyle olcaksa olcak mekanızma daha dayanıklıdır bence hoş kullanmak nasip olmadı ama perdeciye sormuştm mekanızma dha dayanıklı demişti
normal iplede alsan öyle olcaksa olcak mekanızma daha dayanıklıdır bence hoş kullanmak nasip olmadı ama perdeciye sormuştm mekanızma dha dayanıklı demişti
mekanizmalı yaptır canım kullanımı daha güzel duruyor sonuçta biz tam ayarlayamayız her zaman elle
sökmeside kolaymış
bende oturma odama yaptıracağım
duvarımın biri komple cam harika duracak eminimmmmm :)
ama ben tülüne karar veremedim
çok çeşit var
fransız dantelli gibi olanların mı sakallı mı
şaşkınım bakalım neye karar verceğim
mobilyalar gelsin perdeciyi öyle çağıracağım
bir de onun fikrini alıp öyle karar vereceğim sanırım