• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kruvaze perde kullananlar...

canım güle güle kullan yaklaşık kaç metre tül kullanıldı bir de fiyatını öğrenebilir miyim.

benm salonmda aynısı mekanizmalı taç ın gökkuşağı perdesi..renkli ve kumanşı aynısı gibi..ço kgüzl duruyo..begenerk almıştım..sende iyi günelrde kullan..

benim salonumun tülleri de kruvaze
boncuklulardan
daha hiç yıkamadım
korkuyorum beceremem diye
ama yıkamam lazım artık
benim çamaşır makinam 6 kg olandan
bu tüller tek parça dimi, acaba makinama girer mi
sonra tekrar nasıl takıcam,
bide boncuklar zarar görmez mi?

İyi hoş güzel perde de manzara olmayınca karşında o perdeyi niye yaptırırsınız anlamam :) dibinde bina var storsuz kullanamayacaksınız hala herkes kruvaze de kruvaze :)) herkes de var ya iyice basitleşti...
Full manzaram var ve herkes de olduğu için yaptırasım yok. Demode oldu benim gözümde...

Son düzenleme:
İyi hoş güzel perde de manzara olmayınca karşında o perdeyi niye yaptırırsınız anlamam :) dibinde bina var storsuz kullanamayacaksınız hala herkes kruvaze de kruvaze :)) herkes de var ya iyice basitleşti...
Full manzaram var ve herkes de olduğu için yaptırasım yok. Demode oldu benim gözümde...

Evet bu tarz tül için dediğiniz gibi önü açıklık olması gerekir diye düşünenlerdenim.
Bu arada siz ne tür tül yaptırmaya karar verdiniz ?

kruvaze kullanan arkadaşlar umarım okursunuz, konu eskiymiş ama,

kruvaze kullananlar boncuklumu boncuksuz mu tavsiye edersiniz ? tül rengi ben genelde kırık beyaz seviyorum ama sizin önereceğiniz bir renk varmı salon için? birde pile sıklığı kaçlık olmalı ? çok karanlık olsun istemiyorum, birde 3 mt lik diktirsem her ever uyarmı ? onu kullanmak için illaki sabit mi kalmak gerekiyor :26:

Back
X