Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
isteğim perde modeli şu şekilde arkadaşlar.fotografı internetten buldum...
![]()
bende kruvaze yaptırıyorum hatta siparişini verdim yani cıkan mekanızmalılar katlamalılardan bile daha kolaymış yani perdecim öyle söyledi hatta ben yatak odasına bile kruvaze yaptırıyorum :dşimdiden güle güle kullan
teşekkürler...perdelerim yarın geliyor merakla bekliyorum :)))inşallah güzel olmuşdur ....
arkadaşlar bu kruvaze perdemi yıkayacağım ama sonra nasıl takacağım bilmiyorum.Ayrıntılı bir şekilde anlatabilirmisiniz benimki mekanizmalı
kıslarrr bu perdeler ilk çıktıgında mekanizmalı idi yıkanması takması falna çok zor oluyor..
şimdiiiii normalll perde gibi takıyorsunuz korleje..büzülen yerde ipi var o ipi iteleyince böle büzülüyor çkeincede açılıp düz perde oluyor..yaptırmak isteyen varsa öle yaptırsın kulanışlı baya..ben kendi evime düz yere kadr olan klasik perde diktirdimmm bu perdelerin oldugu camlarda karşısında binanın olmaması lasım ben çok titizim malesef içeri görünürmü diyeee almadım:)ama şıklar cidden:)