• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kruvaze perde kullananlar...

çok güzel olmuş
güle güle kullan.
bende bugün bütün perdecileri gezdim
sanırım en moda bu modeller şimdi

isteğim perde modeli şu şekilde arkadaşlar.fotografı internetten buldum...
kruvazeperdemodelleriqu.jpg

canım bu sene aynı perdede nbiz de yaptırdık kullanmımı zor değil ama içteki güneşlik mkineye atılmıyo halı yıkar gibi yıkıcaksın fırçayla yere yatırıp. bi de uçlarına boncuk yaptırırsan çok güzl görünüyor.

benim perdem de bu kızlar yaptıracaksanız bu tülden yapın dökümlü duruyor adını bilmiyorum

yakından görünüşü

kıslarrr bu perdeler ilk çıktıgında mekanizmalı idi yıkanması takması falna çok zor oluyor..
şimdiiiii normalll perde gibi takıyorsunuz korleje..büzülen yerde ipi var o ipi iteleyince böle büzülüyor çkeincede açılıp düz perde oluyor..yaptırmak isteyen varsa öle yaptırsın kulanışlı baya..ben kendi evime düz yere kadr olan klasik perde diktirdimmm bu perdelerin oldugu camlarda karşısında binanın olmaması lasım ben çok titizim malesef içeri görünürmü diyeee almadım:)ama şıklar cidden:)

benimki de kruvaze oturma odam..
ama sabit olanından açıp kapamana gerek yok,direk çıkar yıka dedi
daha alalı 2 ay olacak neredeyse bayramdan önce yıkamayı düşünüyorum,perdeci de 3-4 ayda 1 yıkasan olur zaten dedi..
bi de altına saçaklı iplerden takım daha da hoş oldu.

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben de salonuma bu perdelerden yaptırıcam ama benim salonum modern acaba kruvaze tül modern ve güzel olurmu.....tülümde taç nostalji dantel yaprak desenli.....nedersiniz ...ayrıca salonumda toplam 6 pencere var.....cevaplarsanız sevinirim....iyi geceler....

bende kruvaze yaptırıyorum hatta siparişini verdim yani cıkan mekanızmalılar katlamalılardan bile daha kolaymış yani perdecim öyle söyledi hatta ben yatak odasına bile kruvaze yaptırıyorum :d:D şimdiden güle güle kullan

bende kruvaze yaptırıyorum hatta siparişini verdim yani cıkan mekanızmalılar katlamalılardan bile daha kolaymış yani perdecim öyle söyledi hatta ben yatak odasına bile kruvaze yaptırıyorum :d:D şimdiden güle güle kullan

teşekkürler...perdelerim yarın geliyor merakla bekliyorum :)))inşallah güzel olmuşdur ....

kruwaze yaptır mekanizmasız olsun de büzgülü şeffaf ekstraforla yapsınlar seni hiç yormaz

arkadaşlar bu kruvaze perdemi yıkayacağım ama sonra nasıl takacağım bilmiyorum.Ayrıntılı bir şekilde anlatabilirmisiniz benimki mekanizmalı

arkadaşlar bu kruvaze perdemi yıkayacağım ama sonra nasıl takacağım bilmiyorum.Ayrıntılı bir şekilde anlatabilirmisiniz benimki mekanizmalı

öncelikle tamamen açıyorsun canım yani düz tül gibi duracak açınca, daha sonra perdenin en altına bak orda halkalar var yukarı doğru çıkan. o halkadan ipleri çıkartacaksın. tamamen ipten kurtulunca normal perde gibi yukardan kornişten çıkartıyorsun.

yıkadıktan sonra aynı şekilde kornişe geçir. ipleri sırasıyla halkalara geçir ve en son halkada ipi bağla, mekanizmasından kaldır

umarım anlatabilmişimdie çok basit aslında bir kere yapsan

kıslarrr bu perdeler ilk çıktıgında mekanizmalı idi yıkanması takması falna çok zor oluyor..
şimdiiiii normalll perde gibi takıyorsunuz korleje..büzülen yerde ipi var o ipi iteleyince böle büzülüyor çkeincede açılıp düz perde oluyor..yaptırmak isteyen varsa öle yaptırsın kulanışlı baya..ben kendi evime düz yere kadr olan klasik perde diktirdimmm bu perdelerin oldugu camlarda karşısında binanın olmaması lasım ben çok titizim malesef içeri görünürmü diyeee almadım:)ama şıklar cidden:)

bende mekanizmalı yaptırayım dedim
çünkü tam ortalı duracak mekanizmasız ayarlaması zor olmaz mı
nasıl oluyor
elbette mekanizmasız yıkaması falan kolay olurda

hangisi olsa daha iyi olur sizce

kızlar benim salon perdem kruvaze fakat perdenin uçlarında boncuklar var... perdeyi nasıl yıkıycam boncuklar sökülür mü??

Back
X