Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla perde konusunu düşünürken gördüm ve kararımı verdimhepinizin perdelieri harika görünüyo... Çok şık gerçekten. Peki bu tüllerin üzerindekiler pul sim fln mı parıl parıl parlamış
![]()
valla perde konusunu düşünürken gördüm ve kararımı verdimhepinizin perdelieri harika görünüyo... Çok şık gerçekten. Peki bu tüllerin üzerindekiler pul sim fln mı parıl parıl parlamış
![]()
Kesin karar verdim,salonuma kruvaze perde yaptıracağım arkadaşlar.Çok hoşuma gidiyor gerçekten.
Yalnız bunun üzerinde hani ip var ya çekip bu şekli alması sağlanıyor,o kopmaz değil mi,çok ince gibi geldi bana..
yok canım kopmaz
benimki pek ince değil kalın
kıvrımların arkasında kaldığından görünmüyor.
Merhaaba kızlar yenı eve yaptırcaz ama guneslık olarak kumas stormu takıyorsunuz yoksa normal guneslıkmı
Angel kruvaze perdene bayıldım.bende nişanlıyım evlenicem az kaldı.tülün ve storun cinsi yada adı nedir,bende ona göre yaptırmak istiyorum aynı seninki gibi,ama kumaştan anlamıyorum.
çok beğendim canım güle güle kullan:)
tsk ederım cnm yorumun ıcın.tülün adı fransız tülü farklı desenlerı ve tonları var benımkının rengı ekru.storun da farklı kumas kalınlıkları renklerı desenlerı oluyor tamamen zevkıne gore yanı....sımdıden gule gule kullan cnm...
Tamam cnm çok teşekkür ederim.fransız tülü demem yeterli olur herhalde,marka ne önerirsin, yoksa herhangi bir tül aynı kalitede midir ki ?bilmiyorumkismile