• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kruvaze perde kullananlar...

valla perde konusunu düşünürken gördüm ve kararımı verdim :D hepinizin perdelieri harika görünüyo... Çok şık gerçekten. Peki bu tüllerin üzerindekiler pul sim fln mı parıl parıl parlamış :D

valla perde konusunu düşünürken gördüm ve kararımı verdim :D hepinizin perdelieri harika görünüyo... Çok şık gerçekten. Peki bu tüllerin üzerindekiler pul sim fln mı parıl parıl parlamış :D

sağol canım,darısı başına.bazılarımızın üzerinde var bazılarında yok.mesela benimkinde pullar var,desenleri değişiyor yanikaydirigubbakcemile4

Kesin karar verdim,salonuma kruvaze perde yaptıracağım arkadaşlar.Çok hoşuma gidiyor gerçekten.
Yalnız bunun üzerinde hani ip var ya çekip bu şekli alması sağlanıyor,o kopmaz değil mi,çok ince gibi geldi bana..

bu tüllere fransız tülü deniyor sanırım canım
pullu da pulsuzuda var.
bizim perde pullu değil ama parlıyor
böyle tel gibi bişeyler kullanmışlar onlar parlak gösteriyor.

Kesin karar verdim,salonuma kruvaze perde yaptıracağım arkadaşlar.Çok hoşuma gidiyor gerçekten.
Yalnız bunun üzerinde hani ip var ya çekip bu şekli alması sağlanıyor,o kopmaz değil mi,çok ince gibi geldi bana..

yok canım kopmaz
benimki pek ince değil kalın
kıvrımların arkasında kaldığından görünmüyor.

yok canım kopmaz
benimki pek ince değil kalın
kıvrımların arkasında kaldığından görünmüyor.

Hımm tamam canım o zaman.
Yalnız bir şey daha soracağım.
Bu perdelerin üstüne bir de fon perdeyi hiç yakıştırmıyorum ben.
Alta güneşlik alacağım.
Üste de bu perde ama bu perdeyi krem üzerine kahve desenlerle yaptıracağım.Koltuklarım da krem kahve uyum sağlasın diye.
Ekstra fon çok gereksiz çünkü perde zaten yeterince gösterişli ve güzel bence.
Bu şekilde olur değil mi*

Angel kruvaze perdene bayıldım.bende nişanlıyım evlenicem az kaldı.tülün ve storun cinsi yada adı nedir,bende ona göre yaptırmak istiyorum aynı seninki gibi,ama kumaştan anlamıyorum.
çok beğendim canım güle güle kullan:)

Merhaaba kızlar yenı eve yaptırcaz ama guneslık olarak kumas stormu takıyorsunuz yoksa normal guneslıkmı

stor güneşlik kruvaze ile daha iyi olur
ama imkan yoksa normal güneşlik de oluyor
ben kiracı olcam normal gübeşlik aldık
pilesi olmadığından dümdüz duruyr zaten

Merhaaba kızlar yenı eve yaptırcaz ama guneslık olarak kumas stormu takıyorsunuz yoksa normal guneslıkmı

Şimdi ömürlük çok kaliteli storlar var..tavsiye ederim..biz stor yaptırdık..
Bizde salonu kruvaze yaptırıyoruz,altına stor daha güzel olur zaten:)

Angel kruvaze perdene bayıldım.bende nişanlıyım evlenicem az kaldı.tülün ve storun cinsi yada adı nedir,bende ona göre yaptırmak istiyorum aynı seninki gibi,ama kumaştan anlamıyorum.
çok beğendim canım güle güle kullan:)

tsk ederım cnm yorumun ıcın.tülün adı fransız tülü farklı desenlerı ve tonları var benımkının rengı ekru.storun da farklı kumas kalınlıkları renklerı desenlerı oluyor tamamen zevkıne gore yanı....sımdıden gule gule kullan cnm...

bende dıktırdım 10 gune kadar gelıyorr brılantdan 850 24 metre tul kullanıldı ekru rengı ınsallah guzel olurrrrr merakdayım

tsk ederım cnm yorumun ıcın.tülün adı fransız tülü farklı desenlerı ve tonları var benımkının rengı ekru.storun da farklı kumas kalınlıkları renklerı desenlerı oluyor tamamen zevkıne gore yanı....sımdıden gule gule kullan cnm...

Tamam cnm çok teşekkür ederim.fransız tülü demem yeterli olur herhalde,marka ne önerirsin, yoksa herhangi bir tül aynı kalitede midir ki ?bilmiyorumkismile

Tamam cnm çok teşekkür ederim.fransız tülü demem yeterli olur herhalde,marka ne önerirsin, yoksa herhangi bir tül aynı kalitede midir ki ?bilmiyorumkismile

cnm benım bı marka takıntım yok ama brılant ve taç ıyı markalar.istersen tercıh edebılırsın.ben kendı tülümle kıyasladığımda ikisi arasında fark göremedim doğrusu.a.s.

aslında forum bayağı eski ama bu konuda sanırım birşeyler yazmalıyım. 2008 yılına göre şuanda çok daha iyi çeşitler daha pratik daha makul fiyatlarlarla bulabilirsiniz

Yaa arkadaşlar çok güzelde.Evin içi görünmüyor mu?Bi de camlar sürekli tertemiz olmalı.Bunlr da eksi yönleri bence...Yine de herkes güle güle kullansın....

kızlar ben de taşınacağım şimdi. önceden yatak odamda stor vardı. onu oturma odasına koyucam. üstüne de bu kruvaze perdeden yapıcam. öbür evim de çok istemiştim salona bu perdeden. ama hep şekilsiz bir camdı hem de kiracıyım. ama ufak bir alan olduğu için oturma odasına yapıcam

kızlar bu aralar evime perde bakıyoruz evlilik hazırlıkları..
bende krvaze perde dusunuyorum lakin karsı komsu resmen evimin icini görüyor.. diger camım fransız balkon tipinden zaten ..
stor olunca gunduzlerı yukarı kadar acılıyor, napmak lazım.. eger karsımda kımse olmasa yaptırmak istiyorum ama vazgecmekte istemıyorum bu nedenden dolayı bana bir fikir lütfen..

salonumun camları böyle lütfen fikir verin..

4605.jpg

4607.jpg

4609.jpg

benim de oturma odam fransız balkon. ama ben önüne koltuk gelir diye düşünüyorum. bi de canım gündüz içerisi görünmez. uzun storlar da varmış. gece olunca indirirsin aşağıya kadar

Back
X