Sibel hanım benim Antalyadayken doktorumdu. İşinde çok iyidir. Ben de Nisan ayında görüştüm onunla. Fiyat aldım 3 seans 4500 dedi. Ama muayene ücreti ayrı. 650 gibi bir şeydi o da. Liv hospital bana çok ters diye ben başka bir doktorda lazer yaptırdım. Ama mantara iyi gelmedi çünkü beyaz akıntı ve yanma hep devam etti. Haziranda ikinci seansı olucam. Bir kere de vajinal ozon yaptı. Ama ben borik asit fitil koyuyorum sabah akşam. Yemin ederim yanma ve batmalarim onun sayesinde geçti. Allah borik asiti bulandan ve bana tavsiye edenlerden bin kere razı olsun. Allah ne muratları varsa versin. Ancak benim işin içinden çıkamadigim bir konu var. Ben yıllarca her gün günlük ped kullandım. Akıntımin doğal rengini bu sebepten hatırlamıyorum. Benim şu an beyaz kokusuz kaşıntısız akıntım var. Siyah iç çamaşıri giydiğim için bembeyaz görünüyor. Bu hala mantar var demek mi oluyor? Normalde yumurta akı gibi şeffaf mi olması lazim ? Ya da acaba sadece cinsel ilişki öncesi uyarildigimiz için mi onu salgıliyoruz? Normal akıntısı olan hanımlar nasıl bir akıntınız var lütfen tarif eder misiniz?Ben lazer yaptirdim, liv hospital ulus'ta dr sibel malkoç var, uzmanligi vajinal lazer uygulamalari. Gecen sene yaptirmistim 3 seans 5000 tl dediginiz gibi. Mantara pek faydasi olmadi ama kokulu akinti icin faydasini gordum bir sureligine, antibiyotik kullanmadan gardnerelladan kurtuldum, kokulu akintim gecti. Ama simdi ikisi de var yine. %100 bir cozum olmadi yani ama lazer yaptirdigim donemde cinsel iliski sirasinda daha rahat etmistim. Kayganlik artmisti ve aci hissi azalmisti bayagi. Bir de sibel hoca beni sirkeli suyla tanistirdi. Sirf bu yuzden bile duacisiyim onun. Gunluk yasamimda en azindan aktim mi koktum mu kasindi mi dertlerim kalmadi. Her gun vajina icini sirkeli suyla siliyorum, gunluk yasam kalitem artti. Cinsel iliskiye de girebiliyorum bu sayede.