kronik vajinal enfeksiyondan kurtulan var mı?

Konuna tekrar baktım da canım aynı durumdayız. Bende bu ay soğan yapmıştım vesile olduğunu düşünüyorum. Mantar bu ay çok fenalaştı ne yapsam diye düşünürken meğer hamileliktenmiş. Kaç gündür duramıyorum kaşıntı duyarlık hissi çok fena ilaçta vermedi doktor. Hamileliği takip edicek duruma göre verecekmiş hiçbişey kullanma riskli dedi.

Aynı sıkayetler bende de var. Sogan kurunu nasıl uyguladın canım lıtfen anlatrmısın duacın olurum

Aynı sıkayetler bende de var. Sogan kurunu nasıl uyguladın canım lıtfen anlatrmısın duacın olurum

O zaman mutlaka dene bebek için olmasa bile sağlığın için inşallah sana da sifa olur ❤

1.5 su bardağı içme suyunu kaynattım.
Kaynadıktan sonra soğanın kabuğunu soyup 4 e böldüm kaynayan suya attım. Tam 5 dk sonra ocağı kapattım soğanları süzüp ılıklasınca suyunu içtim.
Sabah akşam aç karına hep taze yaptım.
Adetimin 7. günü başladım 15 gün yaptım
16. 17. 18. günde akşamları tok karnına bir tatlı kaşığı elma sirkesi içtım arkasından bol bol su içtım bunu 3 gün yaptım
inşallah güzel haberlerini alırız

Canım cok ama cok tesekkur ederım uygulayacagım. Bebısın ıcın de hem cok sevındım hem umutlandım. Ben de bu ay test yaptım ama silik çıktı ve kanamam oldu. Korkuyorum ne olacak bılmıyorum. Adet olmayı tercıh ederdım. Su anda cok muallakta kaldım.

Rica ederim ne demek insallah sifa olur..
Kanamam derken lekelenme mi oldu? Benim de hamilelik belirtim lekelenmeydi..
Testte silik çıkmış bence hemen kan ver hamile olma şansın çok yüksek.. Eğer böyle bir ihtimal varsa küre başlama

Kuzum cok gecmis olsun o bölgeyi elma sirkesiyle 2 günde bir yıka.. rahatlatir biraz. Yengemde de hamileyken oldu o şekilde geçirdi bende başlayacağım

Kuzum cok gecmis olsun o bölgeyi elma sirkesiyle 2 günde bir yıka.. rahatlatir biraz. Yengemde de hamileyken oldu o şekilde geçirdi bende başlayacağım
Çok teşekkür ederim canım.Sirkeyle hergün yıkadım sabrettim çünkü krem sürmek tehlikeliymiş doktor öyle demişti. Çok şükür şimdi rahatım ama akıntı devam ediyor o da normalmiş okuduklarıma göre belirtiymiş. Şu an enfeksiyonun bebişime zarar vermesi korkum var ama inşallah bişey olmaz. Sonraki gidişimde sorcam doktora.

Akıntı sorunu bizlerde sürekli olduğu için hamilelikten mi yoksa enfeksiyondan mı anlayamıyoruz.. çok iyi anlıyorum seni şuan aynı durumdayız. Bende çok korkuyorum enfeksiyondan.. bugün tahlil sonuçlarim çıkacak kesin enfeksiyon vardır.
Bende yıkıyorum elma sirkesiyle..
Allahımın izniyle kalp atışını falan duyarsam 3 gün tekrar tok karnina icicem cay kasigi elma sireksi
İnşallah biran önce kurtuluruz sağlıkla bebebklerimize kavuşuruz

Amin canım inşallah hayırlısıyla geçer şu 9 ay sağlıkla alırız kucağımıza dün tahlil yapmıştı çok şükür orda görünmedi enfeksiyon ama sürekli yaşadığım için bu illeti yine tekrarlar diye korkuyorum. Dediğin gibi en iyi biz anlarız bu belayı. Kalp atışını duymadan sirke bile içemiyorum bi zarar verir diye herşeyden uzak duruyorum.

Bende suan soktayim idrar tahlilim tertemiz cikti :)) Ay Allahim sukurler olsun.
Biz yine tedbiri elden birakmayalım elma sirkesiyle yıkayalim

Aynen keseyi ve bebegi gorene kadar icme hic bise bende icmiycem

Bu enfneksiyondan dolayı neler neler cektm eşimle evlendgmiz 3 ay bize zehir oldu halada öyle acyla ilişkiiye giriyorum 2 defa düşük yaptm enfeksiyondan mı düşklerden mi bilmyorm ama 1 tüpüm tıkalı ve gebe kalamıyorm halaa dua et ne olr bnde denemiştm amaa cok oldu bidaha deniycem

Ben bekarligimdan beri savaş veriyorum enfeksiyona karşı.
Benim sol yumurtam ezilmiş rahim sola kaymış düşün.. kronik vajinal enfeksiyon bir de sürekli tekrarlıyor. İğne oluyorum geçmiş mi diye kontrol ettiriyorum yine çıkıyor.
Ve doktor dedi bebek olursa sağdan olur o da döllenemeyebilir.
En sonunda artık dedim doğal birseyler deneyim Saraçoğlunun soğan kürünü yaptım
Rabbimin mucizesi o ay hamile kaldım
Ve hayatimda ilk kez idrar tahlilim tertemiz cikti hic enfeksiyon yoktu.
Bir de o ay o bölgeyi çok az elma sirkesi ve bol suyu karistirip 3 günde bir yıkadım
Soğan kuru 15 gun yaptim 16. 17. 18.gunlerde aksamlari tok karina bi tatli kasigi elma sirkesi icip arkasindan bolca su ictim
Mucize gibi iste hamile kaldim

Bende ta bekarlıpmdan beri bu savaşı veriyormm Allahım benmde yüzüme güler inşallah artık iyice umuddumu yitrmek üzereym Haşa Rabbimden değil kendimden çünkü sanki hiç olayacak gbiii Zamanını Rabbim bilir ben Rabbime bıraktm ama olmazsa bu ay bunları yapacmmm Dua et bana ne olr

Bide kuzm bu arada cok özel olmazsa bişey sorcam senden de kireç gbi bir akıntı geliyor mu yani ilişkiden sonra çok yoğn bir şekilde sanki beyazzz krem sürmüşsnnn gbi kurduktnn sonra döklüyor haniii

Bide kuzm bu arada cok özel olmazsa bişey sorcam senden de kireç gbi bir akıntı geliyor mu yani ilişkiden sonra çok yoğn bir şekilde sanki beyazzz krem sürmüşsnnn gbi kurduktnn sonra döklüyor haniii

Bende sürekli akıntı oluyor ama uzayan akıntıdan ama cok fazla günde 4-5 çamasır degistiriyorum o derece
Kesinlikle şiddetle soğan kurünü yapmanı öneririm adetin 7.günü basla
tam 15 gün boyunca hic pes etmeden iç ve bol bol değerlendirme yap.. Mutlaka zamanı var icini hep ferah tut
Rabbim en yakin zamanda güzel haber vermeyi nasip etsin insallah

Yapacam kuzmm Rabbim ne diyorsa o oluyor zaten aminnnn duan için kuzmm yok benm öylee değil işte akıntm beyaz kuruyor elimi sürünce dağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…