kronik vajinal enfeksiyondan kurtulan var mı?

Meyveliturta19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
4.215
7.876
158
Kızlar merhaba,

kronik vajinal enfeksiyon sorunum var..
ilac, iğne, fitil ne kullandıysam tekrarlıyor..
Bol su içiyorum, tuvaletimi tutmuyorum, hijyene çok önem veriyorum eşimde ilaç kullandı.. yok kurtulamıyorum.

Bu ay soğan suyu içtim 2 gün önce bitti.. adetime 4 gün kaldı ama yine akıntılarım çoğaldı 2 gündür de az bişe lavb. geç gitsem yanma hissediyorum.. yaparken sorun yok ama o bölgede rahatsızlık hissi var ağrı da değil.
Hamile kalmak çok istiyorum ama bundan kurtulmadan çok zor

Kurtulan var mı kızlar ne yapmam lazım şaşırdım iyice

Güncelleme :

Kızlar hamileyim :)) Rabbimin soğan kürü mucizesi işte

Son düzenleme:
Aynı dert bende de var malesef Gün içinde 5 6 kere çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum.aynı zamanda idrar yolları enfeksiyonum da var buda bel ve bacaklarda aşırı ağrı yapıyor,doktorum ondan olur demişti.Bide aşırı yanma var Yıllardır çekiyorum bu illeti dikkat etmeme rağmen

Canim merhaba.burda bi arkadas sarimsakla enfeksiyondan kurtuldugunu anlatmisti.benim su an akintim yok ama olunca bende baslayacagim.hergün ac karnina 1 dis sarimsagi 1 bardak suyla yutmus.2 ayda tamamen gecti diyor.

Sirkeli su ile yıkayın,
bir de hangi fitili kullandınız

Çok geçmiş olsun çok zor bi durum.. benim sol yumurtalığım enfeksiyondan ezilmiş doktor öyle söyledi
Nasıl bir şey bu boyle ya bir türlü geçmiyor

Canim merhaba.burda bi arkadas sarimsakla enfeksiyondan kurtuldugunu anlatmisti.benim su an akintim yok ama olunca bende baslayacagim.hergün ac karnina 1 dis sarimsagi 1 bardak suyla yutmus.2 ayda tamamen gecti diyor.

Çok teşekkür ederim keşke o arkadaşı görebilsem burda günde 1 adet mi yapmış sadece bugün başlarım o zaman
Bir de bütün halde mi yutmuş acaba

Sirkeli su ile yıkayın,
bir de hangi fitili kullandınız

Elma sirkesiyle başladım yıkamaya 2 gündür de bir tatlı kaşığı elma sirkesi içip sabah akşam arkasından bol su içiyorum denemediğim kalmadı..
elma sirkesi içmek gebelik olursa tutunmasına zarar verir mi diye de korkuyorum bi yandan

Fitilin adını hatırlamıyorum ama içinde 3 adet vardı 3 gün yatmadan önce yerleştirmiştim
En son 1 bucuk ay önce ilaç kullandım o zaman fitil değil ilaç verdi.. fitili ondan önceki aylarda vermişti. Sürekli tekrarladığı için her gittiğimde tahlillerimde çıkıyor ağrım olmasa bile

Canım üzüm sirkesi daha etkili, ama içmek için elma sirkesi daha uygun. Gebeliğe zararı olmaz en azından gebeliği öğrenince bırakırsın.

Bir de benim de enfeksiyon vardı 2 gün bu fitili kullandım bi daha tekrar etmedi hamdolsun. Akıntı makınti ne varsa silip süpürdü. bir de bunu dene ıstersen inşaallah şifa olur.

Civanperçemi banyosu da enfeksiyonu temizler . çok çok etkilidir

Eklentiler

• 15509968804542428312988517445874.jpg
    160,8 KB · Görüntüleme: 1.383
Kullanmadığım fitil, ovül, antibiyotik, kremvs kalmadı yok geçmiyor bir türlü her ay illak tekrarlıyor tam 6 ay oldu kurtulamadım. Hamileliğe engel değil diyorlarda ben inanmıyorum bu meret yüzünden olmadığına inanıyorum tabi herşey nasip ona inancım sonsuz ama enfeksiyon belası gitmeden olmayacak gibi geliyor. Yarın yine gidicem doktora aynı ilaçları kullancam üç gün geçecek sonraki ay gene çıkar nasılsa. Allah rızası icin kim kurtulmuşsa buraya yazsın herşeyi denemeye hazırım.

Ben yukarıda paylaştım canım inşaallah faydasını gorursun

Ben de aşırı kuruluk var oranın nem dengesi bozulduğu için zaman zaman kaşıntı vs hissi yaşıyorum ama kendi deneyimlerimle şunu söylemeliyim kullandığım antibiyotikler daha kötü yaptı beni araştırdığım da probiyorup fermente ürünler kullanmaya başladım evde probiyotik açıdan zenginlestirdigim yogurtlar yapıyorum meyve sularımin içine probiyotik takviye ekliyorum ve sorun yaşamıyorum zararlı bişey değil denemenizi tavsiye ederim

Merhaba,

Cranberry hapı kullanmanizi tavsiye ederim, duzenli bir sekilde. cok gecmis olsun.

Adetime 2 gün kaldı bu ilacı doktoruma bi atayım çok sağolasın
Civanperçemini hiç duymamıstım valla denerim onu da yeterki şifa olsun..
Elma sirkesi de mideyi çok yakıyor içerken bugün içmeyi bırakıp sadece yıkanıcam onunla
Çok çok teşekkür ederim

Ya seni nasıl iyi anlıyorum.. doktor ilaç veriyor ilaç bitiyor kontrole gidiyorum yine tahlillerde çıkıyor.
Benim sol yumurtalığım enfeksiyondan ezilmiş durumda ve doktorum dediki sağ iyi çalışıyor ama bebeğin tutunmasına engel olabilir enfeksiyon.
Artık enfeksiyonla yaşamaya alıştım.. ama çok hamile kalmak istiyorum şuan bebek için bu çırpınışlarım ınş. kurtuluruz da bir an önce güzel haberleri alabiliriz

Cok gecmis olsun.. benim sorunum tam tersi o kadar çok akıntım var ki inanamazsınız.
Günde 4-5 iç camasiri degistiriyorum bir yere gitsem çantamı iç çamasırıyla dolduruyorum düşünün. Çok özür dilerim o bölgenin sürekli ıslak olması afedersin o kadar iğrenç ve rahatsızlık veren bir duygu ki.

Yoğurtlarımı annem yapıyor gönderiyor ona araştırayım söyleyeyim annene o zaman en azından doğal şeylerden hiç zarar gelmez dediğin gibi ilaçlar bir yeri düzeltiyorken bir yeri mahfediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…