- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
Aynı dert bende de var malesefGün içinde 5 6 kere çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum.aynı zamanda idrar yolları enfeksiyonum da var buda bel ve bacaklarda aşırı ağrı yapıyor,doktorum ondan olur demişti.Bide aşırı yanma var Yıllardır çekiyorum bu illeti dikkat etmeme rağmen
Canim merhaba.burda bi arkadas sarimsakla enfeksiyondan kurtuldugunu anlatmisti.benim su an akintim yok ama olunca bende baslayacagim.hergün ac karnina 1 dis sarimsagi 1 bardak suyla yutmus.2 ayda tamamen gecti diyor.
Sirkeli su ile yıkayın,
bir de hangi fitili kullandınız
Etiketledim canim seni o konuyaÇok teşekkür ederim keşke o arkadaşı görebilsem burda günde 1 adet mi yapmış sadece bugün başlarım o zaman
Bir de bütün halde mi yutmuş acaba
Elma sirkesiyle başladım yıkamaya 2 gündür de bir tatlı kaşığı elma sirkesi içip sabah akşam arkasından bol su içiyorum denemediğim kalmadı..
elma sirkesi içmek gebelik olursa tutunmasına zarar verir mi diye de korkuyorum bi yandan
Fitilin adını hatırlamıyorum ama içinde 3 adet vardı 3 gün yatmadan önce yerleştirmiştim
En son 1 bucuk ay önce ilaç kullandım o zaman fitil değil ilaç verdi.. fitili ondan önceki aylarda vermişti. Sürekli tekrarladığı için her gittiğimde tahlillerimde çıkıyor ağrım olmasa bile
Kullanmadığım fitil, ovül, antibiyotik, kremvs kalmadı yok geçmiyor bir türlü her ay illak tekrarlıyorKızlar merhaba,
kronik vajinal enfeksiyon sorunum var..
ilac, iğne, fitil ne kullandıysam tekrarlıyor..
Bol su içiyorum, tuvaletimi tutmuyorum, hijyene çok önem veriyorum eşimde ilaç kullandı.. yok kurtulamıyorum.
Bu ay soğan suyu içtim 2 gün önce bitti.. adetime 4 gün kaldı ama yine akıntılarım çoğaldı 2 gündür de az bişe lavb. geç gitsem yanma hissediyorum.. yaparken sorun yok ama o bölgede rahatsızlık hissi var ağrı da değil.
Hamile kalmak çok istiyorum ama bundan kurtulmadan çok zor
Kurtulan var mı kızlar ne yapmam lazım şaşırdım iyice
Ben yukarıda paylaştım canım inşaallah faydasını gorursunKullanmadığım fitil, ovül, antibiyotik, kremvs kalmadı yok geçmiyor bir türlü her ay illak tekrarlıyortam 6 ay oldu kurtulamadım. Hamileliğe engel değil diyorlarda ben inanmıyorum bu meret yüzünden olmadığına inanıyorum tabi herşey nasip ona inancım sonsuz ama enfeksiyon belası gitmeden olmayacak gibi geliyor. Yarın yine gidicem doktora aynı ilaçları kullancam üç gün geçecek sonraki ay gene çıkar nasılsa. Allah rızası icin kim kurtulmuşsa buraya yazsın herşeyi denemeye hazırım.
Ben de aşırı kuruluk var oranın nem dengesi bozulduğu için zaman zaman kaşıntı vs hissi yaşıyorum ama kendi deneyimlerimle şunu söylemeliyim kullandığım antibiyotikler daha kötü yaptı beni araştırdığım da probiyorup fermente ürünler kullanmaya başladım evde probiyotik açıdan zenginlestirdigim yogurtlar yapıyorum meyve sularımin içine probiyotik takviye ekliyorum ve sorun yaşamıyorum zararlı bişey değil denemenizi tavsiye ederimKızlar merhaba,
Bol su içiyorum, tuvaletimi tutmuyorum, hijyene çok önem veriyorum eşimde ilaç kullandı.. yok kurtulamıyorum.
Bu ay soğan suyu içtim 2 gün önce bitti.. adetime 4 gün kaldı ama yine akıntılarım çoğaldı 2 gündür de az bişe lavb. geç gitsem yanma hissediyorum.. yaparken sorun yok ama o bölgede rahatsızlık hissi var ağrı da değil.
Merhaba,Kızlar merhaba,
Canım üzüm sirkesi daha etkili, ama içmek için elma sirkesi daha uygun. Gebeliğe zararı olmaz en azından gebeliği öğrenince bırakırsın.
Bir de benim de enfeksiyon vardı 2 gün bu fitili kullandım bi daha tekrar etmedi hamdolsun. Akıntı makınti ne varsa silip süpürdü. bir de bunu dene ıstersen inşaallah şifa olur.
Civanperçemi banyosu da enfeksiyonu temizler . çok çok etkilidir
Etiketledim canim seni o konuya
Kullanmadığım fitil, ovül, antibiyotik, kremvs kalmadı yok geçmiyor bir türlü her ay illak tekrarlıyortam 6 ay oldu kurtulamadım. Hamileliğe engel değil diyorlarda ben inanmıyorum bu meret yüzünden olmadığına inanıyorum tabi herşey nasip ona inancım sonsuz ama enfeksiyon belası gitmeden olmayacak gibi geliyor. Yarın yine gidicem doktora aynı ilaçları kullancam üç gün geçecek sonraki ay gene çıkar nasılsa. Allah rızası icin kim kurtulmuşsa buraya yazsın herşeyi denemeye hazırım.
Ben de aşırı kuruluk var oranın nem dengesi bozulduğu için zaman zaman kaşıntı vs hissi yaşıyorum ama kendi deneyimlerimle şunu söylemeliyim kullandığım antibiyotikler daha kötü yaptı beni araştırdığım da probiyorup fermente ürünler kullanmaya başladım evde probiyotik açıdan zenginlestirdigim yogurtlar yapıyorum meyve sularımin içine probiyotik takviye ekliyorum ve sorun yaşamıyorum zararlı bişey değil denemenizi tavsiye ederim
Merhaba,
Cranberry hapı kullanmanizi tavsiye ederim, duzenli bir sekilde. cok gecmis olsun.
Çok güzell haber Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) msjlrı okurken gördm tebrk etmek istedm cnm :)Bugün hamile olduğumu ögrendim kızlar hala şoktayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?