Kasıklarım da ki ağrıdan biliyorum direk zatenBelirtileri nelerdi
Sonra da akıntı oluyoBelirtileri nelerdi
Benim kronikleşti artık usandımBenimde bu aralar kasintim var ya
Canim bol bol evde yapma yogurt ye bol su icBenim kronikleşti artık usandım
Hep yiyorum canım kefirde içiyorumCanim bol bol evde yapma yogurt ye bol su ic
Evet oluyor malesefBenim de son günlerde beyaz seffaf karısımı yoğun bi akıntım var kasıklarımda hafif bi ağrı ve ara ara kaşıntım oluyor akıntıdan beri. Sizinki de böyle mi?
bendede kasikta agri oluyodu bu sefer olmadi akinti oluyo bendede beyaz akinti sonra boyle peynirimsi gibi kaliyoSonra da akıntı oluyo
Kefiri kendiniz mi yapıyor sunuzProbiyotik kefir yoğurt. Bunlar sayesinde yıllardır çektiğim enfeksiyondan kurtuldum inşallah. Bi çok antibiyotik ve fitil kullandım. En sonunda bunlara yüklenince doktor geçti dedi. Bağışıklığınızı sağlama alın önce
Malesef imkanım yok. Marketten alıyorum. Ama imkanınız varsa kendisiniz yapın daha sağlıklıKefiri kendiniz mi yapıyor sunuz
Hangi marketten almıştınız günde kaç tane tüketiyodunuzMalesef imkanım yok. Marketten alıyorum. Ama imkanınız varsa kendisiniz yapın daha sağlıklı
Her hangi bi market her markette satılıyor zaten canım. Ama ben içiminkini içiyordum. Günde bir bardakHangi marketten almıştınız günde kaç tane tüketiyodunuz
Anladım peki çok teşekkür ederimHer hangi bi market her markette satılıyor zaten canım. Ama ben içiminkini içiyordum. Günde bir bardak
Rica ederim canımAnladım peki çok teşekkür ederim
bugün bu sorunu çekenlere önKızlar merhaba. Ben usandım artık vajinal enfeksiyondan napıcağımı bilmiyorum gerçekten. Doktor şimdi flora düzenleyicş verdi. Ama sadece onu kullanıyorum. Bu şuan tek başına enfeksiyonu tedavi edermi. Rahatım ama. Bi kaç gündür yine başladı. Ve şuan flora düzenleyici kullanıyorum. Lütfen bilgisi olan yazsın çok bunaldım
mrb, yaklaşık bir buçuk yıl çektim bu sıkıntıyı, benim çözümüm şu şekildeydi, tüm ilaçarı kullanmıştım artık bir işe yaramıyordu benim için ve son bir kez daha denedim. şöyleki, herşeyi bıraktım son bir tane canestel fitil ve kremini aldım çözüm olacağını düşünmüyordum açıkcası daha öncede kullanmıştım fakat bunun haricinde cinsel ilişkiden iki hafta uzak durdum fitili kullandığım geceden itibaren, ayrıca kremide her gün düzenli olarak temizlenmiş kurulanmış bölgeye uyguladım (sabah,öğle,gece yatarken). Bunun dışında kotexin normal olan günlük pedlerinden bazen her bir saatte bazense 15 dk da yanı bu pedin ne zaman kirlendiğine yada nemlendiğine bağlı asla üşenmedim leke görür görmez çıkarıp attım bazen takar takmaz siz düşünün, ne kadar hassas bir konu gerçekten. Daha sonra eğer evden farklı bir yerde tuvalete girdiysem eğer gelir gelmez sirkeli suyla ıslatılmış pamukla bölgeyi dezenfekte ettim. iki hafta sonunda bir defa cinsel birliktelik yaşadım sonra regl oldum ve bir hafta daha yok. Ayrıca şöylede bişey var enfeksiyon yani o beyaz puturcuklerden olmadığım zamanlarda bile birliktelik sırasında acı yaşıyordum bu da meğer enfeksiyon esnasında yaşadığım birlikteliklerden dolayı bölgenin tahriş olmasıymıs ve arkasından solayısıyle tekrar enfeksiyon oluyordum. herneyse sonuca geleyim bende sürec böyle bir buçuk yıl sürdü çok çok çok uğraştım gerçekten. en etkili çözümü deneyerek buluyorsunuz.Kızlar merhaba. Ben usandım artık vajinal enfeksiyondan napıcağımı bilmiyorum gerçekten. Doktor şimdi flora düzenleyicş verdi. Ama sadece onu kullanıyorum. Bu şuan tek başına enfeksiyonu tedavi edermi. Rahatım ama. Bi kaç gündür yine başladı. Ve şuan flora düzenleyici kullanıyorum. Lütfen bilgisi olan yazsın çok bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?