kronik hastalik :(

Insallah benimkinide karistirmstir. Haftaya hemen baska bi doktora gidecegm . Cok tesekkurler ederm

Geçmiş olsun öncelikle.
Bişey sorucam tek bir doktora mı gittin? hekimim beni dinlemiyor falan demişsin.belki alanında iyi birkaç doktora daha görünsen?

Geçmiş olsun öncelikle.
Bişey sorucam tek bir doktora mı gittin? hekimim beni dinlemiyor falan demişsin.belki alanında iyi birkaç doktora daha görünsen?

Tek bi doktora gttm. Burda iyi cildiyeci yok yasadigim yerde acikcasi.
Uzmana gitmek istemedm doçenre gittim daha cok ilgilenir teshis koyar diye. Pek bni tatmin etmedi. Iki ay snra gel roaccutane yazacagm ddi. Roacotone hafifletyormus guya ?.
Haftaya tekrar doktora gidecegm. Insallah doktor yanılmistir

Roaccutane mı?sivilce ve aknede kullanılıyor diye biliyorum. Ben de kullandım onu.seninkisi daha farklı sanki?neyse Allah yardımcın olsun.

Roaccutane mı?sivilce ve aknede kullanılıyor diye biliyorum. Ben de kullandım onu.seninkisi daha farklı sanki?neyse Allah yardımcın olsun.

Allah razi olsun cnm.

hiç endişelenme
benim cildimde güllü güllü:)
ama doktorum bir harika
bu hastalık genelde kortizonlu krem ile hafifliyor yada görünmüyor oluyor
genelde doktorlar kortizonlu krem tedavisi uyguluyor
kaç doktora gittim hepside kortizon bazlı tedavi verdiler
istanbul daysan, yada değilsen ulaşma imkanın varsa
türkiye hastanesinde metin oğuz a gidiyorum
kendi geliştirdiği anti aging kreminin tester ını vermişti bana
o iyi gelmedi. cildimi yaktı. incelemek istersen linkini vereyim; http://www.drmetin.com/
dönem dönem streslendiğimde, baharatlı acılı tükettiğimde güllerim kendini gösteriyor
öyle zamanlarda şunu, günlük şunu, güneş kremi şunu, şampuan şunu kullan diye ayrı ayrı tedavi verdi
öyle memnun kaldım ki.
ağlanacak kahrolacak bir durum yok rahat ol lütfen
google görsellerdende bakma. google son evrelerini gösteriveriyor acımadan
doğru doktor ile doğru tedavi uygulandığında rahat geçirirsin
tek hekime güvenme sakın
geçmiş olsun..

benim baya uzun bir süredir kızarıklıklar geliyor gidiyor. böyle ufak ufak öbekcik gibi kırmızı sivilceler alnımda çenemde yanaklarımda.özelikle banyodan sonra yüzüm kıpkırmızı olurdu. ben hiç bunun bir hastalık olduğunu düşünmemiştim off doktora gitmekten de nefret ederim resmen fobim var. yine de arkadaşların yazdığı içimi rahatlattı. eğer bende de varsa kontrol altına alınabilirmiş.geçmiş olsun diyorum tekrar tekrar.

Cok tesekkur ederm cnm sanada gecms olsun gl.mutlaka git doktora ilerletme sakin. Ilik suyla dusa gir sicakla banyo yapma. Cok fena kizaryorm bnde :) cok yaygınlaşmaya başlamış bu hastalık. Rabbim hepimize sifa versij.

Cok tesekkur ederm cnm mersinde yasiyorm bn. Adanaya gidiyorm doktor icn. Bana hic bi aciklama yapmadi bunu yap bunu yeme diye. Insallah benimkide azalır hafifler. Ozelden kullandgn gunes kremini filan yazarmsn. Gunes kremi bilgim cok yok :)

Bu hastalikta tanidiklarim var, soylemeseler bilmem hastaliklarini. Hic de belli olmuyor. Ilaclari var kontrol altinda tutan. Internetteki resimler hep abartili resimler, seninki oyle olacak diye birsey yok. Bu kadar yipratma kendini.
Bak benim bir tanidigima kisa bir zaman once bir kronik hastalik teshisi kondu. Sinir sistemiyle ilgili oyle bir hastalik ki bir anda yataklara dusurebiliyor, elini ayagini kullandirtmayabiliyor, oyle aniden, habersiz gelen bela birsey. Konu basligini gorunce aklima o geldi. Iceri girdim, deri hastaligiymis. Inan o kadar hafif geldi ki derdin. Hastaligin guzeli yok, hastalik hastaliktir. Ama ne kronik hastaliklar var, en kotusu bu olsun. Herkesin sorunu, kusuru var, seninki de bu olsun.

Allah daha beterinden korusun . Bu halimede şükür ne hastalar var evet. Ama insan korkyor daha kötü olacagm diye. Allah kimseye dermansiz dert vermesn.

Cok tesekkur ederm cnm mersinde yasiyorm bn. Adanaya gidiyorm doktor icn. Bana hic bi aciklama yapmadi bunu yap bunu yeme diye. Insallah benimkide azalır hafifler. Ozelden kullandgn gunes kremini filan yazarmsn. Gunes kremi bilgim cok yok :)

buradan yazayım
benzer hassas ciltte olan varsa faydalansın
güneş kremim bu, spectraban 60 faktör

günlük olarak önce yüzümü doa kozmetikten aldığım gülsuyu ile tonikleyip zelorose krem

biraz zaman geçtikten sonra güneş kremini kullanıyorum
cildim çok kuruduğunda ise
sprey şişeye 100 ml su 10 15 ml argan yağı ilave edip gece yatmadan evvel yüzüme spreyliyorum
güzel nemlendiriyor

Teşekkür ederim . Alacagim bunlari. Kullanacagim. Kantoron yagi da iyi geliyomus ?

Teşekkür ederim . Alacagim bunlari. Kullanacagim. Kantoron yagi da iyi geliyomus ?

kantaron yağını annem bir ara diz ağrıları için kullanmıştı, geçmişti ağrıları
ama rose için kullanıldığını bilmiyorum

rica ederim, iyi gelir umarım cildine

Canim donemsel psikolojik ve yediklerinle alakali olarak degiskenlikler gosteriyor bu hastalik. Cok iyi bir dermatoloji doktoru bul. Onun yonlendirmeleriyle hareket et. Istanbulda ermeni hastanesinde serkis baris var. Tavsiye ederim mukemmel bir cilt doktoru. Kronik ama etkilerini azaltmak elinde.

Mersinde yasiyorm cnm ben. Burada iyi bi cildiyeci bulamıyorum :/ teşekkür ederim

cnm bak burda kımseden krem veya ılac ısmı ısteme.her cılt farklıdırr.ben gunes lekesı ıcın doktora gıttım alm gunes kremını ıptal ettı.kendı yazdıgı ılaca uygun krem yazdı.
cockları doktora goturdugumde doktor her antıbıyotıge farklı agrı kesıcı yazıyor.kantaronda bılıncsız kullanıldıgında cok tehlıkelı yanıklar olusuyor.
sen guzel bır ıkı doktora gıt...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…