Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben adanadayım adanada iyi doktorlar var ilacını düzenli kullanırsan hafifliceğinden emin olabilirsin yalnız güneşe kesinlikle koruyucuz çıkmaman gerekir cnm. sana doktor önerebilirim..sen hangi doktora gidiyorsun ..
cnm bak burda kımseden krem veya ılac ısmı ısteme.her cılt farklıdırr.ben gunes lekesı ıcın doktora gıttım alm gunes kremını ıptal ettı.kendı yazdıgı ılaca uygun krem yazdı.
cockları doktora goturdugumde doktor her antıbıyotıge farklı agrı kesıcı yazıyor.kantaronda bılıncsız kullanıldıgında cok tehlıkelı yanıklar olusuyor.
sen guzel bır ıkı doktora gıt...
Eger bahsettigin gul hastaligiysa benim vucudumda cikmisti.Strese bagli,fakat yuzde cikmaz demisti doktorum
Baskent hastanesi murat durdu cnm. Bana doktor onerirmisin. Cunku ciddi anlamda ilgi goremedm bn.
Verdigi gunes kremi cildiki daha cok kizartti bnim.
canım numunede Gülay hanım var çok iyi bir doktor bi ona git istersen, ben verdiği güneş kreminden çok memnundum..ve bence iyi bir doktor..dediklerini harfiyen uygulaman gerekli ama
Uygularm tabikide. Bana ozelden tam adresi bilgileri tam verirmisin cnm adanayi pek bilmiyorum çünkü
tatlım özelden mesaj atamıyorum.. 25 msja ulaşamadım henüz.. adana numune eğitim ve araştırma hastanesi var orda zaten dr Gülay hanım diye mhrs sağlık bakanlığının hastane randevusundan bakarsan görürsün ..
yok canım bende akne vulgaris vardı.. ben doktor sayesinde aknelerimden kurtuldum..ama çok dikkat etmek gerekiyor..güneşe çıkma derse çıkmmican örneğin..
Kizarikliklar baslaynca ztn gunese ckmiodim cksamda semsiye ile ckyordum. Bana verilen bütün herseye uyarim. Bnm doktor roaccutane vereblrm azaltyo akne rozaseayi ddi ama kullanmak istemiyorum cok agr bii ilacmis korkorkutyo bni
ben kullandım geçti ama 6 ay sıkıntılı bir süreç yani..
Derdi veren allah dermaninida verir umarim çok geçmiş olsun. Bi tedavi yontemi yok mu?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Krem verdi hafifletir die tamamen gecmiyor. Ilac kullanmaynca atak olyormus fln. Kesin çözümü yok kisaca
BB krem kullansan hem fondoten etkisi yapar hemde gunes isinlarindan korur canim.
Gecirsecegini bilsem o surece razi gelirm inanki. Insallah sifami bulurum
Ben maybelline kullaniyorum hem fiyati uygun hemde vaat ettigi tüm ozellikleri sagliyor. Sana da tavsiye ediyorum kapatici özelligide gayet guzel. Umarim isine yarar :)