24 yasındayım 1 senedir bu midem yuzunden hayattan soğudum artıkEvet maalesef öyle stresten uzuntuden aglamaktan bu hale geldim artık mikrop falan da yok sadece kendimi yorup uzdugum ıcın suan cok pişmanım keske eski mideme sahip olabilsem
çok teşekkür ederim bilgi içinReflu derken (tam bilmiyorum)yanma eksimeyse dogru nefes almayi ogrensin kuzum diafram nefesi diye geciyor ,bir ulser hastasindan ogrendim cok faydali
Pişman olacak birşey yok bünyeniz böyle. Başka birşeye canınız sıkılır gene midenize vururdu. Ben uzun yıllardır mide koruyucu kullanıyorum. Zararları var ama yararı daha fazla bana yoksa birşey yiyip içemiyorum. İlaç sektörü sekteye uğramasın diye de kesin çözüm bulmuyorlar bu arada hiç tedavisi olmayan tek organ mide.Evet maalesef öyle stresten uzuntuden aglamaktan bu hale geldim artık mikrop falan da yok sadece kendimi yorup uzdugum ıcın suan cok pişmanım keske eski mideme sahip olabilsem
Filtre kahve içebiliyor musunuz acaba ben sütlü içince günler acısını çekiyorum kahveyi de çok severim7 senedir reflü ve gastrit ile yaşıyorum asla tamamen geçmiyor. Şurup ve mide koruyucu hepsi anı kurtarıyor sadece.Yediklerime biraz dikkat etmesem gece uyutmuyor. Mide rahatsızlığınıza uygun diyet yapmanız ve bu diyeti hayatınızın bir parçası haline getirmeniz gerekiyor. Aç karnına bir kaşık tahin yemek bana iyi gelmişti. Belki size de iyi gelir.
Napacgmı sasırdım artık mide bulantısındn bıktım artık hıcbsy yapamıyorum
yani çok seyrek içtiğimde fazla sorun yaşamıyorum ama düzenli içemiyorum. çay kahve hepsi bir süre sonra dokunmaya başlıyor. yemeklerde bile çok seçici olmak zorundayımFiltre kahve içebiliyor musunuz acaba ben sütlü içince günler acısını çekiyorum kahveyi de çok severim
Ben kahve çok severim Türk kahvesi dokunmuyor içebiliyorum, çay sevmem zaten ama filtre türevi kahve içemiyorum midemi mahvediyor. Kahve de çok severim yani içmemek çok koyuyor, zoruma gidiyor. Haftada, 2 haftada bir ödül olarak içiyorum. Ömür boyu diyet çok zoryani çok seyrek içtiğimde fazla sorun yaşamıyorum ama düzenli içemiyorum. çay kahve hepsi bir süre sonra dokunmaya başlıyor. yemeklerde bile çok seçici olmak zorundayımsalçalı ve domatesli hiçbir yemeği sık yiyemiyorum.
Deneyebilirim cidden en çok dokunam şey kahve bana mide yanmmasını çok artırıyor. İnsan sevdiğiyle sınanırmış lafı doğru.Evet zor gerçektensanki Tchibonun kafeinsiz filtre kahvesi vardı onu deneyin isterseniz. belki dokunmaz
Nasıl oldunuz bulantıniz hala varmiİyi gunler ben 1 senedir mide koruyucu hapı kullanıyorum. Bakteri falan yok midemde ama midem 1 senedir aralıksız hergun midem bulanıyor mide bulantı hapı bile işe yaramıyor napıcagımı sasırdım birde elimi mideme koyunca agrıyo bilgisi olan varmı yada aynı seyleri yasayan napacgmı sasırdım
Mide koruyucu çok uzun süre kullanılmaz, doktorunuz ne dediyse onu yapın, beslenme düzeninizi ona göre ayarlayın.İyi gunler ben 1 senedir mide koruyucu hapı kullanıyorum. Bakteri falan yok midemde ama midem 1 senedir aralıksız hergun midem bulanıyor mide bulantı hapı bile işe yaramıyor napıcagımı sasırdım birde elimi mideme koyunca agrıyo bilgisi olan varmı yada aynı seyleri yasayan napacgmı sasırdım