İyi gunler ben 1 senedir mide koruyucu hapı kullanıyorum. Bakteri falan yok midemde ama midem 1 senedir aralıksız hergun midem bulanıyor mide bulantı hapı bile işe yaramıyor napıcagımı sasırdım birde elimi mideme koyunca agrıyo bilgisi olan varmı yada aynı seyleri yasayan napacgmı sasırdım
Napacgmı sasırdım artık mide bulantısındn bıktım artık hıcbsy yapamıyorumMide koruyucular uzun süre kullanılmaz tedavi etmez anlık çözüm sağlar maalesef. Hatta uzun vadeli kullanımda kötü etkileri var asidi baskıladığı için. Reflü için tedavi asidi arttırmak olmalı. O ilaçlar sizi anlık rahatlatıyor.
Kemik erimesi de vardı sanırım.Mide asidini engelleyici o proton pompası inhibitörlerinin uzun vadede zararları var demansla vs.
Beni en çok korkutanı akıl dimağımın kaybolması olduğu için kemik erimesi daha altlarda kalıyorKemik erimesi de vardı sanırım.
Reflu derken (tam bilmiyorum)yanma eksimeyse dogru nefes almayi ogrensin kuzum diafram nefesi diye geciyor ,bir ulser hastasindan ogrendim cok faydalikızımın rahatsızlığı reflü maalesef
doktorlar ilaç da vermiyor mide koruyucu en fazla 1,5 2 ay içmeye izin veriyor
rennie şurup iyi geliyor benim kızıma biraz
konu sahibi kudret narı denediniz mi? faydası var
ey ahali bu reflü geçer mi yaa yoksa hayat boyu hep olacak mı kızımda
Allah dermansız dert vermesin tabi
Benim kronik nonspesifik gastrit yazıyorgeçen hafta bende endoskopi oldum Alkalen reflü gastrit var yani safra reflüsü mideye safra kaçağı oluyormuş 10 yıldır çekiyorum ve uzun vadede mide kanseri riskini artırıyormuş gastrit reflü en son dr.um asit baskılayıcı ilaçları bırak daha az zararlı olan gaviscon, rennie antepsin gibi şeyleri kullan dedi
Sizin endoskopi sonucunda Alkalen gastrit mi?
Evet maalesef öyle stresten uzuntuden aglamaktan bu hale geldim artık mikrop falan da yok sadece kendimi yorup uzdugum ıcın suan cok pişmanım keske eski mideme sahip olabilsemMide rahatsızlıkları geçmiyor bununla yaşamayı öğreneceksiniz. Baksan tıp çok ilerledi ama mideye hiçbir tedavi yok. Stres çok etkiliyor. Ben 10 yıldır mide hastasıyım stresten oldu her stresle de iyice arttı. Şu anda da yoğun mide ağrısı çekiyorum. Endoskopi yaptırdım başka doktorlara da gittim çözümü yok maalesef. Mideniz bulanıyorsa zencefil kaynatın için anlık iyi gelir. Bazı insanlar bizim gibi herşey mideye vuruyor.