• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kronik enfeksiyon (servisit) 🤦‍♀️

Bebeğim ısırgan otunu araştıracağım çok teşekkür ederim. Ama ilaçlar bittikten sonra. Eczacı aynı anda bitkisel otlar içme demişti

En iyisi bebem. Önce ilaçların bitsin.
Kaş yapayım derken göz cikarmayalim.
Ama araştır, ben hatta ısırgan buharina oturdum.
Çayda etkili.
Inşallah gerek kalmaz. Sökülüp gider hepsi ;)

Anaa ben serodami ban yedi. Ayy insallah donersin benmde bugun bitti cezam 😊😂😂😂

Kızlar merhaba hepinize 🙋🏼‍♀️

Aramızda çok kişi var enfeksiyon yada kronik enfeksiyon olan. Bana yardımcı olur musunuz?? :dua:

Yıllardır var bende antibiyotik içtiğimde geçiyor ama tekrarlıyor(yaklaşık 5 yıldır ) . Evlendikten sonra tam anlamı ile muayene oldum.
Smear alındı ASCUS çıktı.
Daha sonra kolposkopi yapıldı, hpv taraması, biyopsi derken başa döndük enfeksiyon. !
Tam 10 aydır tedavi oluyorum ama kurtulamıyorum. Fitiller antibiyotik ler işe yaramadı. Şimdiki doktorum daha etkilisini verdiğini söyledi inşallah bu ay geçeçek🙏
Sizden istediğim ilaçların yanında takviye olarak ne kullanabilirim. Bitkisel şeyler, evde yapılacak kürler vs. Kullananlarınız varsa bana etkileri ile birlikte yazar mısınız??
ayyy çok uzattım ama artık çocuğum olsun istiyorum ama doktor korunmamızı söylüyor enfeksiyon geçene kadar. 😒😒
Bu ay kurtulurum inşallah 🤲🤲
Yardımcı olursanız sevinirim 🥰🥰
Merhaba geçmiş olsun, ASCUS nedir tam olarak bilmiyorum ama, enfeksiyonunuz devam ediyorsa eşiniz de doktora gözükmeli diye biliyorum. Bazı durumlarda eşler arasında geçebiliyormuş çünkü. Kadın doğum uzmanına gittiğimde bana genellikle önerdiği şeyler, kefir, yoğurt, sirkeli yiyecekler ve turşu yemem gerektiği. Özellikle kefir probiyotik içerdiği için kadın hastalıklarına yararlı katkısı var diye biliyorum. Eczanede satılan probiyotik takviye edici gıdalar oluyor. Tedaviniz bittikten sonra destek amaçlı kullanabilirsiniz. Tabii öncesinde doktorunuza ya da eczacınıza danışın. 🤗

Probiyotik ürünler yemelisin eczanede. Takviye ilaçları alabilirsin c vitamini bol bol ye suyuna liman sıkıp iç ve kendini sıcak tut üşütme

Yaktırmayı denedin mi ? Rahim agzinda yara varsa koter yapiliyor inatci bi durum seninki dr yaoar bence bi danis

Aramızda çok kişi var enfeksiyon yada kronik enfeksiyon olan. Bana yardımcı olur musunuz?? :dua:

Yıllardır var bende antibiyotik içtiğimde geçiyor ama tekrarlıyor(yaklaşık 5 yıldır ) . Evlendikten sonra tam anlamı ile muayene oldum.
Daha sonra kolposkopi yapıldı, hpv taraması, biyopsi derken başa döndük enfeksiyon. !
Tam 10 aydır tedavi oluyorum ama kurtulamıyorum. Fitiller antibiyotik ler işe yaramadı. Şimdiki doktorum daha etkilisini verdiğini söyledi inşallah bu ay geçeçek🙏
Sizden istediğim ilaçların yanında takviye olarak ne kullanabilirim. Bitkisel şeyler, evde yapılacak kürler vs. Kullananlarınız varsa bana etkileri ile birlikte yazar mısınız??
ayyy çok uzattım ama artık çocuğum olsun istiyorum ama doktor korunmamızı söylüyor enfeksiyon geçene kadar. 😒😒
Kesinlikle fitil ilaç geçirmiyor.Bosuna böbreklerine,psikolojine zarar verme hemen kriyoterapi yaptır yoksa direnç kazanıyor bakteriler tüplere sıçrar hamile kalmanı engeller.Asla bitkisel seyler de geçirmez.Ben ikinci kez oldum 10 gün önce.6 aydır doktor fitil ilaç psikolojim bozulmuştu.Eş tedavisi de şart.Kriyoterapiden de asla korkma cok saglıklı asla can acıtmıyor gerçekten dua edersin.Çok çektim bilirim

Kesinlikle fitil ilaç geçirmiyor.Bosuna böbreklerine,psikolojine zarar verme hemen kriyoterapi yaptır yoksa direnç kazanıyor bakteriler tüplere sıçrar hamile kalmanı engeller.Asla bitkisel seyler de geçirmez.Ben ikinci kez oldum 10 gün önce.6 aydır doktor fitil ilaç psikolojim bozulmuştu.Eş tedavisi de şart.Kriyoterapiden de asla korkma cok saglıklı asla can acıtmıyor gerçekten dua edersin.Çok çektim bilirim
Ha birde en önemlisi kriyoterapi tedavin bitince VAGI FLORA kullan,kefir ve probiyoritik tablet.Hijyen kurallarını zaten söylemeye gerek yok.Eşinde mutlaka ayrıntılı sperm kültürü yapsın.Buna sebep olan KLAMİDYA,GONORE veya TRİKOMONAS .O tedavi olmazsa sürekli sana geçer.Ama ondan bısey cıkmazsa muhtemelen alerjiktir ama düşük ihtimal.Geçmiş olsun

Bitkisel seyler asla bu sorunu çözmez.Bende servisit vardı kriyoterapi ve koter yaptırdım.Ama bakın siz de ascus cıkmıs smeariniz temiz değil.Böyle bi durumda bebeğe de enfeksiyonunuz geçicek bu kadar hırs yapmayın önce can sonra canan.Düzgün bi doktora gidin.Sizi tedavi etsin.Yazık değil mi geleceğinize sağlıgınız yerinde olmazsa bebeğiniz olsa kim bakacak.Ama sakın kürle falan uğraşmayın.Kaynağından o iltihabı kurutmaları şart siz kriyoterapi düşünün tabi uygunsa.Çok rahat edersiniz.İlaç fitil sadece oyalıyor

Sorunu hallettiniz mi önerim var

Bendede aynı sorun var evlendim evleneli birliktelik sonrası sistit oluyorum . 7 senelik evliyiz gebelik olmadı tüp bebektede döllenme sıkıntısı var.Kaç doktora gittiysek eşle ilgili tedavi vermediler ama ben inanıyorum eşimden bana geçen bi enfeksiyon var ve tedavi edilmediği için sebepsiz infertilite diyorlar.Geçen ay 3 hafta ilaç kullandım tekrar ilişki sonrası idrarda enfeksiyon çıktı nasıl çözücez bilemiyorum.

Bendede aynı sorun var evlendim evleneli birliktelik sonrası sistit oluyorum . 7 senelik evliyiz gebelik olmadı tüp bebektede döllenme sıkıntısı var.Kaç doktora gittiysek eşle ilgili tedavi vermediler ama ben inanıyorum eşimden bana geçen bi enfeksiyon var ve tedavi edilmediği için sebepsiz infertilite diyorlar.Geçen ay 3 hafta ilaç kullandım tekrar ilişki sonrası idrarda enfeksiyon çıktı nasıl çözücez bilemiyorum.
Hemen ayrintili kultur yaptir ama ayrintili bak benimsimdiye kadarkiler cop cikti.labaratuarlar yapiyir fitille ilacla kafana gore gecmez.neler cekiyoruz.mikrobiyolojiye git canim

Eşiniz de doktora gitmeli neden gitmiyor? Sürekli siz ilaç kullanmak zorunda kalıyorsunuz. O da gitsin doktora gerekirse ikiniz de özel laboratuvara gidin ikinize de detaylı baksınlar. Laboratuvarlar daha garanti oluyor diğer doktorlar detaylı bakmıyor

Eşiniz de doktora gitmeli neden gitmiyor? Sürekli siz ilaç kullanmak zorunda kalıyorsunuz. O da gitsin doktora gerekirse ikiniz de özel laboratuvara gidin ikinize de detaylı baksınlar. Laboratuvarlar daha garanti oluyor diğer doktorlar detaylı bakmıyor
eşimden istemiyorlar istese gidicek aslında ama doktorlar bulaşıcı olduğuna inanmıyor.

eşimden istemiyorlar istese gidicek aslında ama doktorlar bulaşıcı olduğuna inanmıyor.
Siz onlara bakmayın. Enfeksiyonun tekrarlamaması için onun da tedavi olması gerekiyor genelde. Bulaşıcı olsa da olmasa da bu böyle. Ki mantıken düşününce de öyle sonuçta bir ilişki oluyor ve sıvılar birbirine bulaşıyor. Tek siz gitmeyin doktora eşiniz de gitsin. Onda bir şey çıkmasa bile en azından içiniz rahat eder ve dikkat edersiniz korunursunuz vs.

Back