Ben hiç tüp bebek denemedim. Başvuru vardı 3 haziranda Allah başka şekilde nasip etti. Hayalini bile kuramazken :'( Ama bu bi süreç beklemekten başka şansım yok. Dua ediyorum kendime, hepimize. Dün genetik konuda görüştüğüm doktorda dedi ne kadar test yaptırsanızda detaylıda da ne kadar herşey yolunda olsada bebeğiniz dünyaya gelene kadar emin olamayacaksınız biz hekimlerde asla %100 konuşamıyoruz bu konu hakkında dedi. Bir de başka bir sayfadan bir arkadaşla konuşuyoruz emriyolara cgh yaptırmaktan bahsetti sağlıklı gebelik şansını arttırmak için.[/QUO
Öncelikle tebrik ederim. Biliyorum çok zor bi konu ama şu anda her durum söz konusu, sağlıklı da olabilir. Tadını çıkarmaya çalış hamileliğin. Canını sıkmak istemem bil diye söylüyorum yaşama süresine göre değerlendirme, pek çok farklı yaşam süresi duydum. Zaten tüm önlemlerini alacaksındır eminim. Chg ye gelince benim durumuma uygun değilmiş çünkü transkolasyonlu bölgelerde daha zayıf sinyal gelebiliyormuş. Çünkü cgh tüm kromozomları tarıyor.bizde özellikle sorunlu kromozomlara bakılmalıdır.