Rica ederım canım Uşak eğitim ve arastırma hastanesınde yaptırdım cok güzel ılgılendıler hanı kadın dogumcu yönlendırmeden bazı yerler bakmıyomus hıc sormadı bıle bı tek evraklarınla gıt hanı beta hcg sonucların ve düsüge daır elınde kagıtların olsun ona bakıyolarBenim doktor biraz cins bi adamdı soru bile sordurmadı bana sen hangi hastanede yaptırdın canım? Teşekkür ederim cevabın için
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Kromozom testi
- Konu Sahibi Sevmmm
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebeliğe hazırlık kromozom analizi pıhtılaşma
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 29
Aleyküm selam canım.. Bende kromozom testi yaptıranlardanım tüp bebek doktorum istedi.. Genetik doktoru pıhtılaşma testide yaptıralım istersen dedi. Daha önce düşüğüm falan olmadı ama yaptırdık. İyikide yaptırdık bende kan pıhtılaşması çıktı. Tüp bebek doktoruma sonuçları gösterdim. Oksapar ve coraspin kan sulandırıcıları yazdı şuan 18+5 haftalığım ve sanırım doguma kadar hatta dogumadan sonra 40 gün daha kullanmam gerekiyormuş. Yani kromozom testiyle pıhtılaşma testi ayrı oluyor canım.. Rabbim şifa versin herkeseSelamun aleyküm kızlar. 2 gebelik kaybım var. Çocuklar 8-9 haftada ölüyordu. Tahlilleri yaptırdık kromozom testi yapıldı şeker yüklemesi yapıldı hormon tahlili yapıldı vs. Bu arada ikinci gebeliğimde oxapar da kullanmıştım. Kromozom sonucu temiz çıktı. Acaba kanda pıhtılaşma olsaydı çıkar mıydı? Yoksa onun tahlili ayrı mı yapılıyor?
Amin Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAleyküm selam canım.. Bende kromozom testi yaptıranlardanım tüp bebek doktorum istedi.. Genetik doktoru pıhtılaşma testide yaptıralım istersen dedi. Daha önce düşüğüm falan olmadı ama yaptırdık. İyikide yaptırdık bende kan pıhtılaşması çıktı. Tüp bebek doktoruma sonuçları gösterdim. Oksapar ve coraspin kan sulandırıcıları yazdı şuan 18+5 haftalığım ve sanırım doguma kadar hatta dogumadan sonra 40 gün daha kullanmam gerekiyormuş. Yani kromozom testiyle pıhtılaşma testi ayrı oluyor canım.. Rabbim şifa versin herkese
Bu ılacları hamıle kalındıgınız ılk gün mü basladınız yoksa sonucları elınıze aldıgınız zaman mı ben sımdı sonuclarımı beklıyorum ve bu bekledıgım sürede hamıle kalmayıp sonuclara göre hamıle kalcam ALLAH nasıp ederse ılaclar kafamı karıstırdı büyük ıhtımalle zaten bendede pıhtılasma cıkarAleyküm selam canım.. Bende kromozom testi yaptıranlardanım tüp bebek doktorum istedi.. Genetik doktoru pıhtılaşma testide yaptıralım istersen dedi. Daha önce düşüğüm falan olmadı ama yaptırdık. İyikide yaptırdık bende kan pıhtılaşması çıktı. Tüp bebek doktoruma sonuçları gösterdim. Oksapar ve coraspin kan sulandırıcıları yazdı şuan 18+5 haftalığım ve sanırım doguma kadar hatta dogumadan sonra 40 gün daha kullanmam gerekiyormuş. Yani kromozom testiyle pıhtılaşma testi ayrı oluyor canım.. Rabbim şifa versin herkese
- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 29
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıylaAmin Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 29
Transfer günü başladım ve doguma kadar devam edecegim. Sizde mi tüp bebek yaptırdınız?Bu ılacları hamıle kalındıgınız ılk gün mü basladınız yoksa sonucları elınıze aldıgınız zaman mı ben sımdı sonuclarımı beklıyorum ve bu bekledıgım sürede hamıle kalmayıp sonuclara göre hamıle kalcam ALLAH nasıp ederse ılaclar kafamı karıstırdı büyük ıhtımalle zaten bendede pıhtılasma cıkar
Hayır benım tüp bebek degil doktoruma sormaya cekınıyorum herseye bagırıyor soramıyorum da o yuzden sıze sormak ıstedım 2temmuzda pıhtılasma ve kromozom testını yaptırdım sımdı sonuc beklıyorum mesela pıhtılasma cıktı dıyelım ben hamıle kalmadan mı baslıcam ıgneye ya da ılaca bunu merak edıyorumTransfer günü başladım ve doguma kadar devam edecegim. Sizde mi tüp bebek yaptırdınız?
- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 29
Hayır benım tüp bebek degil doktoruma sormaya cekınıyorum herseye bagırıyor soramıyorum da o yuzden sıze sormak ıstedım 2temmuzda pıhtılasma ve kromozom testını yaptırdım sımdı sonuc beklıyorum mesela pıhtılasma cıktı dıyelım ben hamıle kalmadan mı baslıcam ıgneye ya da ılaca bunu merak edıyorum
[/QUO
Muhtemelen size test sonucu çıkınca başlatır görmeden birşey yapamaz çünkü. Tahminen ne zaman çıkar sonuç? Benim 2 ay diyince çıktı.Benim tüp bebek oldugu için önce başlattı. Diğer türlü ne zaman başlatırdı onu hiç bilmiyorum..
- 8 Ocak 2020
- 1.316
- 1.257
- 63
- 39
Pıhtılaşma olursa anneden bebeğe kan akışı sağlanamıyor ve bebek beslenemiyor. Tahlil sonucum normal çıkmasına rağmen kayıplarımdan dolayı iğne önerdi. Gebe kaldığım da doktorumda gebeliği nedeniyle görevde değildi. Bu söylediğini gittiğim diğer doktora söyledim. Hiç ikiletmeden aynı gün iğneye başladıDoktorum pıhtılaşmanın çocuk ölümüne sebep olmadığı kanısında. Artık doktor camiasında bu algı değişmiş sulandırıcı iğne kullanılmıyormuş zaten oxapar kullanmışsınız demek ki pıhtılaşma yok kafasına girdi o yüzden tahlil yaptırmadı
- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 29
Haklısın canım tabi rabbim nasip ederse olur ama yinede temkinli olmak lazım işini garantiye al bence en azından vücudun dinlenir hem sana hem bebeğine yazık olur sonucunu alınca ilaçlara başlarsın saglıcakla sürdürürsün hamileliğini inşallah❤Bır aya yada bır bucuk aya cıkar dedı ama pandemıden dolayı bu sürede uzayabılırmiş canım bende sımdı sonucu almadan hamıle kalmayım dıyorum
Amin canım bende öyle düsünüyorum cok sagol ALLAH razı olsun İnşALLAH herkes saglıklı bı hamılelık gecırır kucagımız boş kalmazHaklısın canım tabi rabbim nasip ederse olur ama yinede temkinli olmak lazım işini garantiye al bence en azından vücudun dinlenir hem sana hem bebeğine yazık olur sonucunu alınca ilaçlara başlarsın saglıcakla sürdürürsün hamileliğini inşallah❤
- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 29
Amiinnn inşallah canım❤Amin canım bende öyle düsünüyorum cok sagol ALLAH razı olsun ♥ İnşALLAH herkes saglıklı bı hamılelık gecırır kucagımız boş kalmaz☺
- 18 Aralık 2019
- 1.018
- 982
- 73
Canım bir şey sorucam kromozom testi sonuçların ne kadar sürede çıktı?Canım bende daha yenı yaptırdım yardımcı olmak ıcın yazıyorum basımdan gecen düşüklerı anlattım bırı sekız haftalıktı kürtaj oldum dıgerı 2 haftalıktı kımyasaldı dedım ordakı doktor daha ben demeden sana trombofili testı ve kromozom tesyı yapalım böyle sorun ortaya cıkar dedı ve benı kadın dogumcum yönlendırmedı haberı bıle yok umursamadı zaten burdan bı arkadas gıt yaptır dedı sende tekrardan gıt eşinle kromozom testı ıstıyorum dıye belırt
Daha beklemedeyım canım 2 temmuzda testı yaptırdım bır aya yada bır bucuk aya cıkar dedı doktor belkı bu sürede uzayabılırmıs pandemıden dolayıCanım bir şey sorucam kromozom testi sonuçların ne kadar sürede çıktı?
- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
Canım merhana senin ikinci geneliğinde pıhtılaşmaya bakılmadan mı oxapar verildiSelamun aleyküm kızlar. 2 gebelik kaybım var. Çocuklar 8-9 haftada ölüyordu. Tahlilleri yaptırdık kromozom testi yapıldı şeker yüklemesi yapıldı hormon tahlili yapıldı vs. Bu arada ikinci gebeliğimde oxapar da kullanmıştım. Kromozom sonucu temiz çıktı. Acaba kanda pıhtılaşma olsaydı çıkar mıydı? Yoksa onun tahlili ayrı mı yapılıyor?
Evet bulunduğum yerde bakılacak kadar gelişmiş teknoloji yoktu o yüzdenCanım merhana senin ikinci geneliğinde pıhtılaşmaya bakılmadan mı oxapar verildi
- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
Anladım canım ilk düşükte bakmıyorlarmış ikinci gebelikte önlem alınıyor yani o nedenle sordumEvet bulunduğum yerde bakılacak kadar gelişmiş teknoloji yoktu o yüzden