Düşük/Kürtaj Sonrası Gebelik Planlayanlar 2025 💞

kızlar kürtajdan sonra ikinci adet döneminizde sorun yaşadınız mı? benim hem gecikti hem kahverengi akıntı gelip kesildi. şimdi de hiç kanama yok sadece doku gibi nokta nokta pütürler geliyor.
Benimde öyle oldu 3 gün kahverengi pede geçmeyen lekelenme şeklindeydi 4. Gün pede geçen kırmızı lekelerle devam etti daha sonra pıhtılaşma pütürlerle söktürdü ve uzun sürdü

Adetime 2 gün var letrozol kullandim pregesteron 21.34 çıktı hamilemjyim bilmiyorum inşallah gebelik vardır

Kızlar selam beni de ekleyin bende üç düşük yaşadım birbuçuk yılda… tekrar başladık zorlu bi süreçten sonra ..ilk ayımız umarım bir an önce hamile kalırım umarım hepimiz evlatlarımızı kuracağımıza alırız

Çok g
Kızlar selam beni de ekleyin bende üç düşük yaşadım birbuçuk yılda… tekrar başladık zorlu bi süreçten sonra ..ilk ayımız umarım bir an önce hamile kalırım umarım hepimiz evlatlarımızı kuracağımıza alırız
eçmiş olsun, düşük sebepleri araştırıldı mı

İnşallah kolayca hayırlısıyla tutar bu ay 🤲🏻 kendine dikkat et güzel beslen 🙏🏻

İnşallah kolayca hayırlısıyla tutar bu ay 🤲🏻 kendine dikkat et güzel beslen 🙏🏻
Dikkat ediyorum canım sağol biraz kilom var işte onu vermeye çalışıyorum bayramda aldım tekrar doktorlar rahim etrafında yağlanma istemiyor gebe kalmayı zorlaştırıyormuş

Kizlar beni de ekleyin burda aktif olalım bayağı bir adet olsaydım of off kurtajdan sonra 20.gunum

kızlar kürtajdan sonra ikinci adet döneminizde sorun yaşadınız mı? benim hem gecikti hem kahverengi akıntı gelip kesildi. şimdi de hiç kanama yok sadece doku gibi nokta nokta pütürler geliyor.
Ben sorun yaşamadım aksine çok kanamam olmuştu ama herkesin farklı olabilir rahim toparlanana kadar böyle şeyler yaşamak çok normal. Doktorum şöyle demişti bana çok kanamanda olabilir veya çok azda olabilir sakın korkma demişti

Merhaba kızlar. Benim ilk gebeliğim şu an. Dün çok yoğun kanamam oldu. Hastaneye geldik. Kalp atışı var. Kanamam yoğun diye yatış verdiler hastanede ve progestana başladılar. Dün acilde 7+2 ölçüldü ama sabah doktor 6+6 dedi. Yine kalp atışı dinletti. Kanama alanı var yoğun bir şekilde. Takip edeceğiz dedi ama kanama dışında bir sorun yok gibi konuştu. Dünden beri eşimle beraber hastanedeyiz. Bugün psikolojim hiç iyi değil. Yani böyle beklemek çok zor. Dualarınıza talibim..

Merhaba kızlar. Benim ilk gebeliğim şu an. Dün çok yoğun kanamam oldu. Hastaneye geldik. Kalp atışı var. Kanamam yoğun diye yatış verdiler hastanede ve progestana başladılar. Dün acilde 7+2 ölçüldü ama sabah doktor 6+6 dedi. Yine kalp atışı dinletti. Kanama alanı var yoğun bir şekilde. Takip edeceğiz dedi ama kanama dışında bir sorun yok gibi konuştu. Dünden beri eşimle beraber hastanedeyiz. Bugün psikolojim hiç iyi değil. Yani böyle beklemek çok zor. Dualarınıza talibim..
Allahımmm inşallah korusun bebişi kucağına almak nasip olsun❤️ iyi düşün moralini yüksek tut

Allahımmm inşallah korusun bebişi kucağına almak nasip olsun❤️ iyi düşün moralini yüksek tut
Ay. İçinizi daraltmak istemem bugünden beri kocamı baya tedirgin ettim. Bu kadın deliriyor mu diye bile düşünmüş olabilir ama elimde değil. Yani bebek yaşıyor. Onu da öğrendim. Ama yok. Kalbim patlayacak gibi.

Back
X