merhaba herkese, ben henüz düşük yapmadım ama sanırım geliyor gelmekte olan

bu topikteki tüm yazıları okudum, benzer şeyler yaşayan çok kişi olmuş, o yüzden yazıp fikirlerinizi almak istedim.
geçen çarşamba doktora gittiğimde bebek oluşmuştu ama 8 hafta olması gerekirken 6+3 boyutundaydı, kalp atışı hiç görünmedi. doktor bir hafta daha bekleyelim dedi ama sonrasında başka hastanede çekilen detaylı ultrasonda da kalp atışı görünmediği için artık düşük veya kürtaj olacağı kesin gibi geliyor bana.
progestan kullanıyordum, onu bıraktım beş altı gün önce. şimdi iki gündür hafiften bir bel ağrısı, bazen de karnımda hafif bir adet ağrısı hissediyorum. ilk hamileliğim ve 40 yaşındayım, o yüzden süreç konusunda biraz tedirginim. kafam çok karışık, bir iyiyim bir kötü, bazen normal hayata dönüyorum ama biraz sonra bir bakıyorum kanapeye kıvrılmış ağlıyorum.
kürtaj olmanın ya da kendiliğinden (veya ilaçla) düşmesini beklemenin ne gibi artıları/eksileri olur sizce? özellikle bu günlerde psikolojik olarak ve sonrasında fiziksel olarak iyileşmek için neler yapmamı önerirsiniz? tecrübesi olanlar paylaşabilirler mi?