- 17 Temmuz 2011
- 7.001
- 3.629
- 448
- 34
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
-
Gerçi sen sevdiğin için, her türlü beğenirsin onu
Nurten yalnız ben beğenmeyi ,oyunculuk anlamında söylemedim :26: güzellik bakımından yazmıştım .
Aslında o filmi (welcome to the rileys) izledikten sonra sadlisa yorumumu duymak istediğinde ve ben berbat bi oyuncu olduğunu ve bu konuda bayaa bi yol katetmesini söylediğimde buna tepki vereceğini düşünüyordum.(baya uzu oldu cümle) Ama hayır o da fikrini söyledi ve oyunculuk konusunda yol katetmesi gerektiğini düşünüyor. :) Yani bu filmi de izlediğinde eminim ne düşünüyorsa onu söyleyecek... Yani sırf seviyor diye herşeyini beğenecek bi tip değil bence... :)
Olabilir belki de:))))) evettt işte bu :)
birde şöyle bir şey var sanırım herkes kendi görüntüsüne yakın insanları takip etmek istiyor. saçını ne yapmış, ne giymiş vs. diye. Kristen 'e benzetilmiştim çok kez ondan sonra daha çok ilgimi çekti. röportajlarını falan okuyunca da sevdim onu :)
_NurteN_ bu arada ben Kristen' e benziyorsam ,sende benziyorsun :))))
Maritsa seni kimlere benzetirler bu arada? yakın yüzler olduğumuza bahse girerim :)))
İtiraf etmeliyim ki bazı fotoğraflarda feci halde benziyor. Özelliklede gözleri...Belki de bu yüzden takıldım kaldım bu başlığa...
Hadi amaaa! Böyle bi son beklemiyordum. :) Bu kötü manada "hadi amaa!" idi.Yani filmin o depresif havasına yakıacak bi son olmalıydı. Sarsmalıydı! :)
Linkler açılmayınca dayanamayıp türkçe dujlajını izledim bu arada... :)
Ne yazık ki zayıf ve ince bir yüz .evet tahmin etmiştim :)))) ama işte her ne kadar benzemiyor olsalar da Lana Del Rey' de Kristen' çok uzak değil.Yakın tipler :)
zarif ve ince bir yüz:)
güzel kız, eminim sende güzelsindir.
İtiraf etmeliyim ki bazı fotoğraflarda feci halde benziyor. Özelliklede gözleri...Belki de bu yüzden takıldım kaldım bu başlığa...
Goz yapin mi yoksa rengi mi benziyor :) ay seni merak ettik bak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?