Kristen Stewart

Şu Pamuk prensesli filmini izledim bende... :) Filmde güzeldi fakat oyunculuğu berbattı. Bu arada Charlize Theron' un burnuna bir kez daha aşık oldum.

abiyelerde zaman zaman saçma şeyler giyse de günlük giyimini çok beğeniyorum bu kızın.ah o bacaklar bende olaydı bir de yüzünün ve teninin duruluğunu çok kıskanıyorum.çok tuhaf bir çekiciliği var hakikaten bi kitleniyorum üst üste 50 tane fotosuna bakmadan bitiremiyorum

Günlük giyiminede galadaki giyimlerinede bayılıyorum ağır makyajda kaldırıyor yüzü çok beyaz olmasına karşın.
Bende ten rengi ve bacaklarını kıskanmışımdır hep. Oyunculuk konusuna gelince tutarsız istikrarsız performansları genelde ama çok kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum ışık var kesinlikle tabi bir Jennifer Lawrence değil yetenek olarak ama ışık var ve daha çok yapımlarda görürüz bence.

cool bir havası var kendisinin ama oyunculuğu bayağı kötü çok donuk bakışları var.

ve roberti aldattığını unutmuyorum bir gıcık kapıyorum kendisine

erkeğe bezniyor erkek çocuğu gibi fizik ve soluk beniz .. en beğenmediğim kadın tipi . böyle soğuk teni hiç sevmiyorum ben

idolüm yaa çok tatlı rob ile evlenselerdi iyiydi yakışıyolardıda ama olmayınca olmuyor neyse bu fotoğraflarda benden olsun

Eklentiler

• Adsız (2).webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 65
  • 9c1171a562b2f8d90111447b2ce3a23c.webp
    10 KB · Görüntüleme: 114
  • -kristen-stewart.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 73
  • Movies Twilight Breaking Dawn - Part 2- kristen Stewart.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 108
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…