• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kristen Stewart

Gerçi sen sevdiğin için, her türlü beğenirsin onu :1:

Aslında o filmi (welcome to the rileys) izledikten sonra sadlisa yorumumu duymak istediğinde ve ben berbat bi oyuncu olduğunu ve bu konuda bayaa bi yol katetmesini söylediğimde buna tepki vereceğini düşünüyordum.(baya uzu oldu cümle :1:) Ama hayır o da fikrini söyledi ve oyunculuk konusunda yol katetmesi gerektiğini düşünüyor. :) Yani bu filmi de izlediğinde eminim ne düşünüyorsa onu söyleyecek... Yani sırf seviyor diye herşeyini beğenecek bi tip değil bence... :)

:))))) evettt işte bu :)
birde şöyle bir şey var sanırım herkes kendi görüntüsüne yakın insanları takip etmek istiyor. saçını ne yapmış, ne giymiş vs. diye. Kristen 'e benzetilmiştim çok kez ondan sonra daha çok ilgimi çekti. röportajlarını falan okuyunca da sevdim onu :)

Aslında o filmi (welcome to the rileys) izledikten sonra sadlisa yorumumu duymak istediğinde ve ben berbat bi oyuncu olduğunu ve bu konuda bayaa bi yol katetmesini söylediğimde buna tepki vereceğini düşünüyordum.(baya uzu oldu cümle :1:) Ama hayır o da fikrini söyledi ve oyunculuk konusunda yol katetmesi gerektiğini düşünüyor. :) Yani bu filmi de izlediğinde eminim ne düşünüyorsa onu söyleyecek... Yani sırf seviyor diye herşeyini beğenecek bi tip değil bence... :)
Nurten yalnız ben beğenmeyi ,oyunculuk anlamında söylemedim :26: güzellik bakımından yazmıştım .
Vasat ve yolun başında birisi olduğu için ,kimsenin oyunculuk bakımından beğeneceğini de pek sanmıyorum .
:))))) evettt işte bu :)
birde şöyle bir şey var sanırım herkes kendi görüntüsüne yakın insanları takip etmek istiyor. saçını ne yapmış, ne giymiş vs. diye. Kristen 'e benzetilmiştim çok kez ondan sonra daha çok ilgimi çekti. röportajlarını falan okuyunca da sevdim onu :)
Olabilir belki de :1:

ilk filmini izlediğin de oyunculuğunu beğeniyorsun yani sürekli saçıyla oynaması ,ağzını açıp baygın bakışlar atması karakterle özleşmiş gibi duruyor (örnek : Welcome to the Rileys) ama sonra bir kaç filmini daha izleyince 'evet gerçekten oyunculuğu kötü diyorsun' çünkü hep aynı mimikler ,duruş, bakış. (neyse izlediğim son filminde saçını eline hiç götürmüyordu :))))

Son düzenleme:
_NurteN_ bu arada ben Kristen' e benziyorsam ,sende benziyorsun :))))

Maritsa seni kimlere benzetirler bu arada? yakın yüzler olduğumuza bahse girerim :)))

evet tahmin etmiştim :)))) ama işte her ne kadar benzemiyor olsalar da Lana Del Rey' de Kristen' çok uzak değil.Yakın tipler :)
zarif ve ince bir yüz:)

LanaDelRey7.jpg

güzel kız, eminim sende güzelsindir.

_NurteN_ bu arada ben Kristen' e benziyorsam ,sende benziyorsun :))))

Maritsa seni kimlere benzetirler bu arada? yakın yüzler olduğumuza bahse girerim :)))

İtiraf etmeliyim ki bazı fotoğraflarda feci halde benziyor. Özelliklede gözleri... :1: Belki de bu yüzden takıldım kaldım bu başlığa...:1::1:

Hadi amaaa! Böyle bi son beklemiyordum. :) Bu kötü manada "hadi amaa!" idi. :1: Yani filmin o depresif havasına yakıacak bi son olmalıydı. Sarsmalıydı! :)

Linkler açılmayınca dayanamayıp türkçe dujlajını izledim bu arada... :)

İtiraf etmeliyim ki bazı fotoğraflarda feci halde benziyor. Özelliklede gözleri... :1: Belki de bu yüzden takıldım kaldım bu başlığa...:1::1:

evetttt bu benim teorimi de bi nevi gerçek kılıyor. Seni her ne kadar tam olarak göremesem de , gözleriniz bence de benziyor :)

Hadi amaaa! Böyle bi son beklemiyordum. :) Bu kötü manada "hadi amaa!" idi. :1: Yani filmin o depresif havasına yakıacak bi son olmalıydı. Sarsmalıydı! :)

Linkler açılmayınca dayanamayıp türkçe dujlajını izledim bu arada... :)

Yinede belirsizlik bana sıkıntı verdi ,yani keşke hepsi bir araya gelip bi aile olsalar diyorsun ama olmuyor. ne çok kötü ne de mutlu bir son olmuş ,insan ,peki ya şimdi ne yapıyorlardır acaba diyor :)

Son düzenleme:
evet tahmin etmiştim :)))) ama işte her ne kadar benzemiyor olsalar da Lana Del Rey' de Kristen' çok uzak değil.Yakın tipler :)
zarif ve ince bir yüz:)
güzel kız, eminim sende güzelsindir.
Ne yazık ki zayıf ve ince bir yüz .
Yok aslında alakam yok bu kızla .

Goz yapin mi yoksa rengi mi benziyor :) ay seni merak ettik bak .

d2ur8.jpg

Nicholas Ghesquiére'nin Kristen hakkındaki sözleri: "Kristen Stewart bana göre eşsiz bir kişilik, onunla ilk kez tanıştığımda kesinlikle Balenciaga'ya çok uygun biri olduğunu anlamıştım. Çok ilginç bir şahsiyeti ve harika bir güzelliği olduğunu düşündüm. Ve onun benim hikayemin bir parçası olmasını çok istedim."

'Florabotanica' Kampanya Çekimleri

d2un7.png

d2unn.png

d2up3.png

d2upk.png

d2uq4.png

d2uqu.png

Hiç yeni fotoğraf yok :)

Bu arada son fotoğraf çok güzel , incecik bir beli var çok asil görünüyor diyecektim ki photoshop olduğunu öğrendim :) vay be çok başarılı.

hh700.jpg

Son düzenleme:
Back
X