• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kristen Stewart

kristen_stewart_1286215377.jpg

Bana göre Pamuk prenses ve avcı filminde oynacak, güzellikte ve masumlukta asla değil .

Fotoğraflarla güzel çıkmış ama filmde hiç hoşuma gitmemişti .Mimiksiz bir yüz ,kapanmayan ağız ve baygın bakışlar .
Gerçi sen sevdiğin için, her türlü beğenirsin onu :1:

Son düzenleme:
The Runaways filminde canlandırdığı Joan Jett ile birlikte.

Joan-jett-kristen-stewart.jpg

Kristen Stewart’ın onu canlandırması üzerine:

"Kristen benim duruşuma sahip, bilirsin ya uzaydaki varoluş şeklim gibi. Bu gerçekten acayipti. Arkadaşlarım ve ailem bunu gördüğünde onun beni tamamen kavradığını düşünmüşlerdi."

Ology Daha önceki röportajlarında Kristen Stewart’a destek vermiştin. Sence medya ona neden bu kadar sert davranıyor?

"Nedenini bilmiyorum, ama insanlar onu rahat bırakmalı. Çünkü o gerçekten iyi bir kız. Sadece onun bu şöhret oyunuyla ilgilenmediğini düşünüyorum. Ben de biraz “Medyanın filmimi izlemesi için neden onlara kendimi satmak zorundayım? Neden sadece işime bakmıyorsunuz?” görüşünü paylaşıyorum. Onun da böyle düşündüğüne inanıyorum ve o çok iyi biri. Birebir veya bir grup içerisinde onunla takıldığınızda veya oturup bir kahve içtiğinizde görüyorsunuz ki o gerçekten klas biri. Medyaya malzeme vermediği için onu takdir ediyorum. Çünkü en nihayetinde bizler sadece oyuncuyuz. Çalışmayı, başka karakterlere bürünmeyi severiz. Bu bizim işimiz. Bizler şöhretli kişiler değiliz. Hepsi bu. Onun bir şöhret olmak istediğini düşünmüyorum. O bir reality show yıldızı değil. O sadece bir aktris olarak çalışmak isteyen biri. İnsanlar onu rahat bırakıp uzak durmalı."

tumblr_m2hzj3HFXN1r8uowoo1_500.gif

"Joan Jett ile filmi çekmeden birkaç ay önce tanıştım ve saçlarım upuzundu Yeni Ay'ı çekmek üzereydik. Kafamda başka şeyler için yer yoktu ve beni gördüğünde -bu arada işi zaten almıştım- duracak ve şöyle düşünecek demiştim ''Bu kız nasıl bana benzeyecek, bana benzeyen hiçbir yeri yok, upuzun dalgalı saçları var.''"

Back
X