Kristen Stewart

Vogue İngiltere'nin moda editörü Lucinda Chambers, "Onunla (Kristen) çekimle yapmak harikaydı çünkü kıyafetleri çok sevdi," diyor. "Çekim için ön araştırma yaptığımda biraz endişelenmiştim çünkü çok küçük bir vücudu var ve şimdiye kadar herkes onu haute couture kıyafetler içinde resmetti. Ama fotoğraflar hiç onu yansıtmıyor. Sert ve keskin tavırları olan biri, bu yüzden ona Just Cavalli, Christopher Kane, Versus ve bazı vintage parçalar giydirdik. Ve mükemmel göründü. Sürekli 'bu kıyafetler dehşet' deyip durdu. Ona setten ekoseli yün bir pilot ceket verdik ve bize çok teşekkür etti."

"Çok farklı bir karakteri var - çok akıllı, Los Angeles gibi bir yerde büyümüş olması çok ilginç. Çok genç yaşta bu işe başlamış ama onca zamandan sonra bile çok özgün kalabilmiş."

Fotoğraflara özellikle Vogue'dan olanlara ve siyah saçlı hallerine baktıkça bu kızın aslında çok güzel bir yüzü olduğunu farkediyorum. Fiziği de fena değil. Özellikle bacakları çok güzel ama yüzü dehşet.

Üzerime tam oturan bir kot pantolonla kendimi acayip iyi hissediyorum. Patti Smith daima bir trençkot giyerdi – bunları 15 yıl boyunca taşıyabilir ve içine de her şey giyebilirsiniz. Pekala, tamam şimdi ben de Balenciaga motorcu ceketimi giymeden duramıyorum. Geçtiğimiz 6 ay boyunca her gün onu giydim, üstümden çıkarmadan uyudum. Hayatımın geri kalanında bu ceketi giymeyeceğim bir gün düşünemiyorum – obez olmazsam tabii. (Gülüyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…