Kristen Stewart

bu saç modelinden mi bu kadar zayıf duruyor yüzü anlamadım. fotoğrafta yüzün hafif toplu çıktığını düşünürsek ,normalde nasıldır.

Aynaya baktığınızda gördüğünüz şey hoşunuza gidiyor mu?

Charlize: Gününe göre değişir.
Kristen: Evet, çoğu zaman.

Görünüşünüzdeki güçlü ve zayıf yanlar?

Charlize: İyi bir espri anlayışı en güçlü noktam. Ama aynı zamanda zayıflığım da.
Kristen: Ellerimi seviyorum çünkü bütün ailemdekilerin elleri aynı, bize özel bir şey. Zayıf yan olarak da sanırım kulaklarım ortaya çıkıyor.

Şimdiye kadar aldığınız tüm iltifatlar arasında hatırlanmaya değer bir şey var mı?

Charlize: En son aldığım bir iltifatı çok sevdim. Biri bana iyi bir anne olduğumu söyledi.
Kristen: Pamuk Prenses'i oynamak için seçilmek başlı başına bir iltifattı.

Her zaman ışık saçan bir yüze sahip olmak için bir tavsiyeniz var mı?

Charlize: Sırrımı size anlatmamı istiyorsanız sonrasında sizi öldürmem gerekir. Cidden size geceleri yüzüme özel bir maske yaptığımı falan söylemek isterdim ama bu bahşedilmiş bir şey.
Kristen: İyi zaman geçirmek. Bu size kendinizi güzel hissettirir. Bütün gece dışarıda takılmak.

Güzelliği tanımlayın.

Charlize: Annem, benim için annem inanılmazdır. Ayrıca George Clooney ve Brad Pitt de "güzellik" kıstasına giren kişiler.
Kristen: Charlize Theron ve Chris Hemsworth.

Paparazzilerle sorunları ve onlara iş birliği yapmaması, hayatını satmaması üzerine.

"Pek çok oyuncu bunu yapıyor ve meyvesini de alıyorlar. Ama ben öyle değilim, pazar günü dışarı yağlı saçlarla çıkan biriyim. Sokağa çıkıp havalı bir şekilde 'Merhaba dünya, Los Angeles'ta güneşli bir güzel bir öğleden sonra gezintiye çıktım' diyemem. Bence bu çok saçma."

Yağlı saçlar diyorduk?

güzellik rutini ne?

“Yüzümü yıkıyorum.” diyor ifadesizce. Peki sırrı? “Proactiv kullanıyorum.” diyor bir televizyon reklamı seslendirircesine. “Cildimi çok temiz tutuyor. Büyüme çağımdayken cildime çok yardımcı oldu. Eğer akneleriniz varsa, genç bayanlar, biraz Proactiv alın.”

Yalnız sarışın hali bombaymış! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…