Kreşli konu 😐

Sizce hangisi?

• Ankete Katılan
    25
Çocuğunuz kendini anlatabiliyorsa kreşe veririm kesinlikle.
Ne kimseye gebe kalırım ne de çocuğumu bir çok şeyden mahrum bırakırım.
Konuşması geride maalesef. Biraz da bunun için istiyorum zaten. Kendini ifade edemiyor oluşu çok sıkıntı yaratır mı?

Babasının bir günü boş. Onunla o gün evde kalır. Diğer gün de babaanneye gidebilir. Üç gün ile beş gün arasında pek bir fiyat farkı yok zaten. Ben sırf beş gün yerine üç gün gitsin, ona değişiklik olsun, hem de hasta olma riski belki daha az olur diye düşündüm.

Hasta olmaması bağışıklık sisteminin kuvvetlenmesi adına mutlaka probiyotik kullanın. Çoook işe yarıyor.

Babaanne bunları yaptırmaz. Ben oğluma kitap okuduğumda bile garipsiyor Peki sizce güvenilir kreş nasıl olur? İki yere gittim, onlar kendilerini övdü, ben dinledim. Ne sorup neye dikkat etmem gerektiğini hiç bilmiyorum.

Tavsiyenizi dikkate alacağım.

Kendi kendine oynamıyor bile. Çok sıkılıyor evde. Ve çok hareketli bir çocuk. Babaanne yetişemiyor. Ona da eziyet oluyor gibi hissediyorum.

O konuda haklısınız tabii ama babaanne yanında genelde televizyon ve telefon. Gelişimi falan geçtim, zihnine, gözlerine yazık.

Bir de 1 er sise kullanip 10 gun ara vererek strath kullaniyorum hep. Grip bile olmadi 2 senedir.
Strath nedir? Doktorunuz bunları kreşe gidiyor, önlem olsun diye mi verdi yoksa sadece eksikliği olduğu için mi? Ayrıca o ne güzel kreşmiş öyle. Gittiklerim arasında öyle bir yer yoktu hiç. Bir de iyi kreş için hangi kritere bakmalıyım sence?

Öyle bir alternatif mi varmış? Doktora gittiğimizde sorayım bir.
Özellikle ishal salgını için bire bir çocuklarda. Probiyotik ve bağışıklık sistemi diye googlelarsanız siz de göreceksinizdir Ben bebeğime doğduğundan beri 1 ay maflor 1 ay biogaia olmak üzere değiştirerek kullanıyorum (doktor önerisiyle) çok şükür çok faydasını gördük. Siz de doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz.

Ne kadar güzel konuştunuz ilk çocuğum prematüre doğmuştu ve doktor sizin bu dediğinizi söylemişti.. ayrıca Hale'm canım melegimiz sanki yeni iki oldu benimde kızım Eylül doğumlu 4 yeni oldu dedi bir yerde öğretmen isterseniz bekleyin diye ekledi ben biraz bekleyeceğim. Tabii sende haklısın ama sanki seninki azıcık denemeyle olacak yok mu haftanın belli günleri olan yerler?

Çok şükür sevindim bunu duyduğuma . Bilmeden etmeden yazıyorlar ya yalan yanlış gerçekten çok sinirleniyorum
Benim kız Eylül de 4 oldu bak kreşe yollamayacagim yani bekleme kararı çünkü çalışmıyorum. Çocuk zaten okula gidecek bu kadar erken gerek yok bu pandemide

Ne kadar erken o kadar iyi diyenleri zaten anlamıyorum. Ama Hale biraz çocuğun konuşması için istiyor ona da bir şey diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…