- 21 Kasım 2017
- 27.870
- 120.425
- 598
- Konu Sahibi Margaret Hale
-
Bence kreş. Ben 26 aylıkken verdim. Kreş ortamında hem sosyalleşiyor hem de düzeni oluyor. Bu dönemde kreşlerde en ufak hastalıkta çocukları kabul etmedikleri için kolay kolay da hasta olmazMerhaba anneler. Kreş için iki yaş çok mu erken? Sizce babaanne mi kreş mi? Bu arada her sabah babaannesine götürmek zorundayız, evlerimiz arasındaki mesafe 15 km. Kreş de görev yaptığım okula çok yakın. Açıkçası ben çok istiyorum ama eşim hasta olur diye çekiniyor, pek gönüllü değil. Hasta olmaması için önceden alabileceğimiz bir önlem var mı? Bir de sizce üç gün mü gitmeli yoksa beş gün mü? Deneyimli anneler, sesimi duyunnnn.
Çocuklu ortama girecek illa ki hasta olucaktır ama bilemeyiz ki ne sıklıkta hasta olur yA da olmaz. Belki de bağışıklığı çok kuvvetlidir sık sık hastalanmaz yaşamadan bilemeyiz. Benim de kızım geçen hafta başladı kreşe ama sizinkinden büyük şimdiye kadar o da babaannesiyleydi. Ben mecbur kaldım çünkü almadılar kreşe. Ne kadar erken alışırsa o kadar iyi olur bence canım. Hem iş yerinize de yakınmış bişey olsa dahi hemen gidebilirsiniz yanına. Karar sizin tabi kiMerhaba anneler. Kreş için iki yaş çok mu erken? Sizce babaanne mi kreş mi? Bu arada her sabah babaannesine götürmek zorundayız, evlerimiz arasındaki mesafe 15 km. Kreş de görev yaptığım okula çok yakın. Açıkçası ben çok istiyorum ama eşim hasta olur diye çekiniyor, pek gönüllü değil. Hasta olmaması için önceden alabileceğimiz bir önlem var mı? Bir de sizce üç gün mü gitmeli yoksa beş gün mü? Deneyimli anneler, sesimi duyunnnn.
Tabi ki de kreş . Hastalık kapacak çocuk babaannesinin yanında da kapabilir . Kreşte çocuk sosyalleşsin gelişsin . Babaanne ne verebilir kiMerhaba anneler. Kreş için iki yaş çok mu erken? Sizce babaanne mi kreş mi? Bu arada her sabah babaannesine götürmek zorundayız, evlerimiz arasındaki mesafe 15 km. Kreş de görev yaptığım okula çok yakın. Açıkçası ben çok istiyorum ama eşim hasta olur diye çekiniyor, pek gönüllü değil. Hasta olmaması için önceden alabileceğimiz bir önlem var mı? Bir de sizce üç gün mü gitmeli yoksa beş gün mü? Deneyimli anneler, sesimi duyunnnn.
Açıkçası ben çok istiyorum ama eşim hasta olur diye çekiniyor, pek gönüllü değil. Hasta olmaması için önceden alabileceğimiz bir önlem var mı?
Ben de bir yerde böyle okudum. O yüzden küçük olması gözümü korkutuyor.Çocuklar büyüdükçe beslendikçe bağışıklığı gelişir, okula erken verilirse daha çok hasta olur. Bunu doktor söyledi bizzat.
Tavsiyem 2.dönem 3 gün oyun grupları ile başlatmanız.Merhaba anneler. Kreş için iki yaş çok mu erken? Sizce babaanne mi kreş mi? Bu arada her sabah babaannesine götürmek zorundayız, evlerimiz arasındaki mesafe 15 km. Kreş de görev yaptığım okula çok yakın. Açıkçası ben çok istiyorum ama eşim hasta olur diye çekiniyor, pek gönüllü değil. Hasta olmaması için önceden alabileceğimiz bir önlem var mı? Bir de sizce üç gün mü gitmeli yoksa beş gün mü? Deneyimli anneler, sesimi duyunnnn.
E yani... dediğim gibi aksini savunanlar neye dayanıyor bilmiyorum, çok da okuyorum forumda, ben çocuk doktorundan duyduğuma göre hareket edeceğim. şimdi küçüğü dört yaşında vereceğim, çünkü hastalıkla uğraşmak çok zor oluyor. Ha illa ki hasta olacak ama büyük çocuk kolay iyileşir, rahat atlatır .İki yaşındaki çocuğun alacağı eğitim de ne biliyim, seneye oxforda başlamayacaksa ertelenebilir herhaldeBen de bir yerde böyle okudum. O yüzden küçük olması gözümü korkutuyor.
Bende öyle düşünüyorum, 2 yaşındaki çocuk hello i am Ahmet dese ne olur, see you later dese neE yani... dediğim gibi aksini savunanlar neye dayanıyor bilmiyorum, çok da okuyorum forumda, ben çocuk doktorundan duyduğuma göre hareket edeceğim. şimdi küçüğü dört yaşında vereceğim, çünkü hastalıkla uğraşmak çok zor oluyor. Ha illa ki hasta olacak ama büyük çocuk kolay iyileşir, rahat atlatır .İki yaşındaki çocuğun alacağı eğitim de ne biliyim, seneye oxforda başlamayacaksa ertelenebilir herhaldeşimdi gelecek beğenmedimler
iki yaşındaki sabi sübyan Hello i am Ahmet, see you later diyebilirse bu mükemmel bir şeydir yalnızBende öyle düşünüyorum, 2 yaşındaki çocuk hello i am Ahmet dese ne olur, see you later dese ne
Ama sonuç olarak imkanlar o yondeyse kreş derim.
Bizde Fransızca eğitim veren okula gönderenler bile var, çok güzel au revoir diyorlarmış meselaiki yaşındaki sabi sübyan Hello i am Ahmet, see you later diyebilirse bu mükemmel bir şeydir yalnız
iki yaş için kreşten eğitim beklemek mantıklı değil. Babaanne ne eğitim verecek yazmışlar ya püskürerek güldümBizde Fransızca eğitim veren okula gönderenler bile var, çok güzel au revoir diyorlarmış mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?