Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası kreşlerle ilgili bilgisi olan varsa acil cevap verebilir mi lutfen...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
A

Ama milli eğitime bağlı okullarda ve sosyal hizmetlerin kreşlerinde alt ücret sınırı da var

Sizin miktar da çok az geldi kimse babasının hayrına bu işi yapmaz sorumluluğu da var

9-5 gidiyor oğlum 1000 küsür lira burası pahalı ama 2 yıl önce ucuz bir okula 600 e gidiyordu fiyatlar şehre göre de değişiyor tabii ben kendi şehrimdeki fiyatları biliyorum yıllık 20 bin olan okullar da var

evet milli eğtime bağlı bir yer ünüversiteden çocuk gelişim uzmanı çalıştırma zorunluluğu var sanırım..öyle bir müdür var şu an..süleymancıların kreşi,asıl amaç kuranı kerim öğretisi tabiiki,bunu unutturmamak ve yaymak..aynı cemaatin ortaokul ve lise için bir yurdu var orada yıllık 1000 tl,hafta içi çocuklar orada kalıyor,orayıda çok övüyorlar..

Kizlar benimde 10 aylik bebegim var ücretsiz izindeyim artk çalismam lazim istanbul şirinevlerde bildiginiz uygun fiyatli ve güvenilir kres var mi bilgilendirrirseniz sevinirim

Kizlar benimde 10 aylik bebegim var ücretsiz izindeyim artk çalismam lazim istanbul şirinevlerde bildiginiz uygun fiyatli ve güvenilir kres var mi bilgilendirrirseniz sevinirim

Merhaba. Ben yeni anaokulu bulup oğlumuzu kaydettirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…