2008 anneleri ben bıktım bakıcılardan dayanamadım oğlumu verdim kreşe 1 hafta oldu yavaş yavaş alışıyoruz bakalım.erken oldu ama ne yapayım kimsem de yok bakacak.büyüyünce sıkılacak artık gitmek istemiyorum diyecek ama mecburum.başka veren varmı?
2008 anneleri ben bıktım bakıcılardan dayanamadım oğlumu verdim kreşe 1 hafta oldu yavaş yavaş alışıyoruz bakalım.erken oldu ama ne yapayım kimsem de yok bakacak.büyüyünce sıkılacak artık gitmek istemiyorum diyecek ama mecburum.başka veren varmı?
sendemi brütüs. aynı kaderi paylaşıyoz demekki. benimde bakıcı ayrılıyo bu hafta. kadından soğudum iyice. harıul harıl arıyom ama yok yok yok. evin tam karşısında kreş var. ama bi türlü ikna olamıyorum. sanki çocuğum sersefi olacakmış gibi geliyo oralarda.
inş sen memnun kalırsın. gelişmelerden haberdar et bizi
artık alıştı 10 gün oldu verile.memnunum artık o da memnun oyun oynuyor.evde bakıcıyla otur otur nereye kadar.hergün aktivite yapıp getiriyor.gelişiyor.
ben de nisan 2008 annesiyim, yarın oyun grubuna baslatıcam oglumu insallah bakalım napıcak once yarım gun gondericem insallah alısır da 1-2 ay sonra tam gune geceriz.