- 21 Nisan 2018
- 8.119
- 30.193
- 36
- Konu Sahibi Less-is-More
Merhabalar. Cogunuz biliyorsunuz, 21 aylik bir oglum var ve su an ikinciye hamileyim. Her cocugun psikolojisi ve gelisimi farkli tabi ama benzer durumlari yasayan annelerin deneyimlerinden faydalanmak istedim. Onumuzdeki Agustos ayinin sonunda insallah ikinci bebegimi kucagima alacagim. O zaman buyuk oglum tam iki yasinda olacak. Benim dusuncem bir yil ise ara verip ikisiyle de evde ilgilenmek. Daha sonra kucuk 1 yasini doldurunca, buyuk de tam 3 yasinda olunca, buyugu krese verip ise donmeyi dusunuyorum. Bu surecte annem ve kv donusumlu olarak yardim edecekler. Kucuk zaten evde olacak ama buyuk 3 yasinda ve evde kardesi varken krese baslarsa nasil olur sizce? Bir arkadasimin kizi yasi daha buyuk olmasina ragmen baslamis ama devam etmemis. Evde onunla ilgileniyorsunuz, beni okula gonderiyorsunuz gibi sikayetlerde bulunmus. Boyle bir durum yasamak istemiyorum. 3 yas krese baslamak icin uygun bence ama evde kardesiyle ilgilenirken onu evden gondermek nasil bir etki yaratir kestiremiyorum. Ben de ise baslayacagim, onunla birlikte evden cikmis olacagim. Boyle olursa daha mi kolay uyum saglar? Simdiden bu dusuncelere kapildim, yol gosterirseniz sevinirim.