Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayalkirikligina ugradim simdiO yasa özel okula (kolej vs.) giden çocuklara yapılan minicik bir destek. Kurum kreş ve anaokuluna giden çocuklarda minik bir destek alıyor.
SEVGİLER::)
Uzun zamandir var diyorlar anlamadim gittiÖyle bir yasa çıkacağını biliyordum ama onaylanmış mı???
Evet insallah biran önce cikarda bizde faydalaniriz:) gerci bakici fobim var ama Allah merhametlilere denk getirsinbakıcı yardımı yeni çıkacak.
dün akşam haberlerde izledim.
5.000 çalışan kadına pilot uygulama olarak Ankara - İzmir - Bursa illerinde başlayacakmış.
ayda 300 EUR.
çocuk 3 yaşına gelene kadar.
bakıcının SGK'sı yapılacak ve annenin de SGk'lı bir işte olması şartıyla.
aaa öylemiymiş.bakıcı yardımı yeni çıkacak.
5.000 çalışan kadına pilot uygulama olarak Ankara - İzmir - Bursa illerinde başlayacakmış.
ayda 300 EUR.
Ooooo biz gene bekleriZ.bakıcı yardımı yeni çıkacak.
ayda 300 EUR.
Cekilisle mi verildi yani? ne zamandi hala devam ediyormu pekiMalesef o kadar duyrulmadan olduki bu.
bende buradan bir arkadaşın sayesinde duydum
2 kez tekrarlandı
önce kayıt yaptırıyorsunuz maaş bodrolarıyla daha sonra çekiliş yapıldı
kurada hak kazananlar
okul tercihi yaptı
ve okula yerleşirse otomatik olarak kayıtlar geçirildi.
ben cok sanslıydım sadece 1 ay okul parasını verdim 2. ayda okula yerlestı
2.kayıtta duydum ben buaraa
48 ay ve üzerindeki çocuklar faydalanıyorSelam arkadaslar aranızda devletten kreş yardımı alan var mİ?İs yerinde ki arkadaslarim devletin calisan annelere kres yardimi yaptigini bi cok bayanin bundan haberi olmadigini söyledi bu kres yardimi hangi sartlarda kimlere veriliyor bilgisi olan var mi?
Çekilişle hak kazananlar belirlendi ama sonrada tercih yapıldı okulda kabul ediyorsa ve kontejanı varsa cocuk yerlestıCekilisle mi verildi yani? ne zamandi hala devam ediyormu peki
Peki nereye basvurmak gerekiyor canim48 ay ve üzerindeki çocuklar faydalanıyor
ben eylül ayında başvuracaktım.başvurmak için gittiğimde öğrendim
benim kızım 2 yaşında ama o yüzden faydalanamadım
Cok teferruatli anlasilan tesekkur ederim cevabin icin canmÇekilişle hak kazananlar belirlendi ama sonrada tercih yapıldı okulda kabul ediyorsa ve kontejanı varsa cocuk yerlestı
dönem basında oldu hala devam etmıyor
Selam arkadaslar aranızda devletten kreş yardımı alan var mİ?İs yerinde ki arkadaslarim devletin calisan annelere kres yardimi yaptigini bi cok bayanin bundan haberi olmadigini söyledi bu kres yardimi hangi sartlarda kimlere veriliyor bilgisi olan var mi?
Selam arkadaslar aranızda devletten kreş yardımı alan var mİ?İs yerinde ki arkadaslarim devletin calisan annelere kres yardimi yaptigini bi cok bayanin bundan haberi olmadigini söyledi bu kres yardimi hangi sartlarda kimlere veriliyor bilgisi olan var mi?