kreş yardımı!!

nickitam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
829
649
158
Selam arkadaslar aranızda devletten kreş yardımı alan var mİ?İs yerinde ki arkadaslarim devletin calisan annelere kres yardimi yaptigini bi cok bayanin bundan haberi olmadigini söyledi bu kres yardimi hangi sartlarda kimlere veriliyor bilgisi olan var mi?

O yasa özel okula (kolej vs.) giden çocuklara yapılan minicik bir destek. Kurum kreş ve anaokuluna giden çocuklarda minik bir destek alıyor.
SEVGİLER::;))

bakıcı yardımı yeni çıkacak.
dün akşam haberlerde izledim.
5.000 çalışan kadına pilot uygulama olarak Ankara - İzmir - Bursa illerinde başlayacakmış.
ayda 300 EUR.
çocuk 3 yaşına gelene kadar.
bakıcının SGK'sı yapılacak ve annenin de SGk'lı bir işte olması şartıyla.

5.000 çalışan kadına pilot uygulama olarak Ankara - İzmir - Bursa illerinde başlayacakmış.
ayda 300 EUR.
Evet insallah biran önce cikarda bizde faydalaniriz:) gerci bakici fobim var ama Allah merhametlilere denk getirsin

ayda 300 EUR.
aaa öylemiymiş.
sadece 3 ilde ha:((
hayal kırıklığı oldu benim için.
tabi vazgeçmezlerse.
bu tür haberler balon çıkıyor çoğunlukla.
az çok takip ediyorum da.

ayda 300 EUR.
Ooooo biz gene bekleriZ.

Malesef o kadar duyrulmadan olduki bu.
bende buradan bir arkadaşın sayesinde duydum
2 kez tekrarlandı
önce kayıt yaptırıyorsunuz maaş bodrolarıyla daha sonra çekiliş yapıldı
kurada hak kazananlar
okul tercihi yaptı
ve okula yerleşirse otomatik olarak kayıtlar geçirildi.
ben cok sanslıydım sadece 1 ay okul parasını verdim 2. ayda okula yerlestı
2.kayıtta duydum ben buaraa

Malesef o kadar duyrulmadan olduki bu.
bende buradan bir arkadaşın sayesinde duydum
2 kez tekrarlandı
önce kayıt yaptırıyorsunuz maaş bodrolarıyla daha sonra çekiliş yapıldı
kurada hak kazananlar
okul tercihi yaptı
ve okula yerleşirse otomatik olarak kayıtlar geçirildi.
ben cok sanslıydım sadece 1 ay okul parasını verdim 2. ayda okula yerlestı
2.kayıtta duydum ben buaraa
Cekilisle mi verildi yani? ne zamandi hala devam ediyormu peki

Selam arkadaslar aranızda devletten kreş yardımı alan var mİ?İs yerinde ki arkadaslarim devletin calisan annelere kres yardimi yaptigini bi cok bayanin bundan haberi olmadigini söyledi bu kres yardimi hangi sartlarda kimlere veriliyor bilgisi olan var mi?
48 ay ve üzerindeki çocuklar faydalanıyor
ben eylül ayında başvuracaktım.başvurmak için gittiğimde öğrendim
benim kızım 2 yaşında ama o yüzden faydalanamadım

Cekilisle mi verildi yani? ne zamandi hala devam ediyormu peki
Çekilişle hak kazananlar belirlendi ama sonrada tercih yapıldı okulda kabul ediyorsa ve kontejanı varsa cocuk yerlestı
dönem basında oldu hala devam etmıyor

ilk okullara başvuruluyor ama başvuru eylülde bitti
yani seneye başvuracaksınız

ben bikaç kişiden veriliyor diye duydum ve hepsinin telaffuz ettiği rakam 350 tl idi. kendimde finans sektöründeyim yasaları takip ederim herkese yok öyle bişey yasa çıkmadı diyorum. ama ısrarla tanıdıklarım alıyo diyolar anlamadım

akadaşlar 15 ekimde başvurular açıldı 4 saatde doldu ben yedek listedeydım sonra elemeden ön listeye gectım 6 kasıma randevu verdıler ıstedıklerı evrakları tamamlayıp gıtık ve hyırlı olsun 2 ay sonra hesabınıza yatacak dediler ama bellı bı sayıya oldugu için kontenjan dolmustur

Back
X