- 23 Eylül 2023
- 3.537
- 21.764
- 228
- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
-
Haftada 3 gun oyunevine goturup iki gunde koridorda da olsa okula goturmeyi dusunuyorumm suan bende
Anlatırım sana özelden.Somut olay sorduk be ne kızıyon sjkdkd Bizimkinin sınıfında iki üç tane beş yaş varmış. O da sorun olur mu acaba
Çocuğun eğitim hakkıymış derdi, yersen…Ay bir de çalışmıyor mu? Derdi neymiş okul okul diye. Otursun evde çocuğuna baksın
Hay ev kredinize ya fenalık geldiBenim.cocugum uyum.sorunu ilk kez yasiypruz 3 gunde oda normal ozel okula ayda 7500 verecek durumum yok satacak bilezik esyam yok.napayim.hirsizlik mi sizin hic mi olmadi olmayacak seyler.parada para demiyorum suan ozele gonderecek durumum yok cunku ozel hastane icin ev icin kredi cektik okul acilmadan bacaginin kirilip uyum haftasini.kaciracagimizi hesaplayamadik haziran da aldik evi
Koridorda olsa okula götürmek mi?Haftada 3 gun oyunevine goturup iki gunde koridorda da olsa okula goturmeyi dusunuyorumm suan bende
Iste.ozel.hastane isi de devreye girince isler.rayindan cikti tek iyi olsun da odenir sorun degil Rabbim can sagligi.versin ogretmenle yarin tekrar konusup haftada 3 gun tekrar oyunevine 2 gunde koridorda da dursa okula goturmeyi dusunuyorum bir sekilde ayrismali okula yavas yvas alismasi gerekiyor. 2..donemde de ogretmen bahane edup basindan savmasindan korkuyrm e suan icin baska.secenekte.yok malesefEğitim eğitim deyip durduğunuz için çok önemsediğinizi, önceliğinizin bu olduğunu düşündüm. Çocuğunuz varken nasıl cesaret edip her şeyinizi sıfırlayıp krediye bağlıyorsunuz hayret. Sadece okul olarak düşünmeyin, Allah esirgesin bir hastalık durumu vs. için bile olsa kenarda onun için bir miktar birikmişiniz bulunmalı. Hayat bu, ne yaşayacağımız bilinmez. İkinci çocuğu yapacağım ve çalışmayacağım, tek maaş olacağız diye aylarca birikim yapmaya çalıştım. Bana göre değil bu tedbirsizlik. Tek başımıza olsak bir şekilde idare ediyoruz ama artık bize emanet bir can var. Ötesini berisini her şeyini düşünmemiz gerekiyor. Üç yaşındaki çocuk okula iki ay sonra başlarsa hayatında büyük bir kaybı olmaz inanın. Oranın asıl olayı eğitimden ziyade sosyalleştirmesi. Ve siz inatla okula başlatmaya çalışırsanız çocuğunuza faydadan çok zararı olacak gibi görünüyor.
Çocuğu okuldan nefret ettirmeye ant içtiniz sanırım.Haftada 3 gun oyunevine goturup iki gunde koridorda da olsa okula goturmeyi dusunuyorumm suan bende
Ben de oğlumu oyun terapisine götürüyorum. Benim yaşadığım sorun çok farklı. Zeki diye çocuk terapiye gider mi aile bikinçliyse gider yoksa o çocuğu okula kasıla kasıla gönderirsin. Ya sonra ne olur o çocuğa. İşte bu yüzden uğraşıyoruz eşimle. Düzgün bir birey yetiştirelim istiyoruzAma sorsak evi cocugu icin aliyorlar.haa onu da destekliyorum ama cocugun iyi olmadiktan sonra yemisim mali mulku.hersey para degil bazi insanlar bunu anlamiyor.babadan zengin degilsen herkesin kredisi veya kredi karti borcu var. Bizim terapistin bi cumlesi aslinda ozetliyor herseyi " karsinizda gordugunuz sey herseyden once bir insan, bir birey buraya gelen her danisanimin ailesine ilk soyledigim cumle bu .cunku cogu ebeveyn cocuklarinin bir birey oldugunun bir canli oldugunun farkinda olmuyor"
Beklemek sorun degil ogrtmen isteksiz.basindan savmasindan korkuyormHay ev kredinize ya fenalık geldi
Bu kadar EĞİTİMİ kafaya takıyorsanız satın o evi çocuğunuzu özel okula gönderin yada susup oturun 2. Dönemi bekleyin.
Peki.ne yapmaliyimÇocuğu okuldan nefret ettirmeye ant içtiniz sanırım.
Abla otur evde çocuğuna bak. Evde etkinlik yap çocuğunla ilgilen. eğitime 4 5 yaşında başlar.Beklemek sorun degil ogrtmen isteksiz.basindan savmasindan korkuyorm
Ev satma.karari tek kisinin karariyla olsa keske esim asla yanasmazBen de oğlumu oyun terapisine götürüyorum. Benim yaşadığım sorun çok farklı. Zeki diye çocuk terapiye gider mi aile bikinçliyse gider yoksa o çocuğu okula kasıla kasıla gönderirsin. Ya sonra ne olur o çocuğa. İşte bu yüzden uğraşıyoruz eşimle. Düzgün bir birey yetiştirelim istiyoruz
Ee biz de memuruz.Canlar babasi memur izin hakkini hastane surecinde harrcadi askeriyede zaten izin almak oyle kplay olmuyo esim dogumuma bile gelemedi oyunevine goturdum ama yatak hayati oldu oglumun uyluk kemigi oldugu icin iyilesmesi zaman aldi suan zaten oyunevine goturmek planim dahilinde
Konuyu başka yere bilerek çekmeyin lütfen. Manipülasyon yapıyorsunuz. Kreş durumundan önce çocuğunuz konuşma sorunu için eğitim almalı. Siz dediniz konuşma geriliği var diye. Haziranda siz kredi çekerken çocuğunuzun konuşmasında hiç sorun yoktu yeni mi konuşma sorunu basladı? Önceden çocuğunuz için bütçe yapmalıydınız. Bir kreşe gitsin yeter, ekstra eğitime gerek yok dediniz belli ki. Ekstra para vermek istemediniz. Önceliğiniz çocuğunuzun sorununu gidermek değilmiş. Bence vicdan yükünüzde var ondan canhıraş şekilde öğretmeni ve idareyi zorluyorsunuz. Çocuğunuzun dil konuşma terapisine başlaması lazım. Kreş belki konuşma sorununu tümden çözmeyecek özel dil konuşma eğitimi gerekecek o zaman ne yapmayı düşünüyorsunuz? Zamanla hallolur mu diyeceksiniz?Ev kredisi cekerken ayagini kirilacagini uyum haftasini kaciracagimiz.aklimiza gelmedi inanin
Diyelim ki asgari ucretli cocugun hakki yok.mu parasi yok diye
ÇOCUĞU BU SENE OKULA GÖNDERMEYİN.Peki.ne yapmaliyim
Basimdan atmak icin istemiyorm ama.oyuneviyle devam ederim.gibime geliyor hayirlisi olsnAbla otur evde çocuğuna bak. Evde etkinlik yap çocuğunla ilgilen. eğitime 4 5 yaşında başla
Boşuna uğraşmaEv kredisi cekerken ayagini kirilacagini uyum haftasini kaciracagimiz.aklimiza gelmedi inanin
Diyelim ki asgari ucretli cocugun hakki yok.mu parasi yok diye
Çocuğu tedavi ettirin. Bak o çocuğun okul vs önce tedaviye ihtiyacı var. Terapiste götürün. Anlama probleminiz var mı? Bence siz de görünün biBasimdan atmak icin istemiyorm ama.oyuneviyle devam ederim.gibime geliyor hayirlisi olsn
Bu gidişle zaten Okulun koridoruna gidip beklerseniz 2.dönem bahçesine bile sokmazlar sizi muhtemel.Beklemek sorun degil ogrtmen isteksiz.basindan savmasindan korkuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?