- 18 Temmuz 2023
- 1.272
- 4.414
- 53
- 27
- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
Çalışıyor musunuz diye soruyoruz, cevapsız bırakıyorsunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk için hayırlısı olurBu gidişle zaten Okulun koridoruna gidip beklerseniz 2.dönem bahçesine bile sokmazlar sizi muhtemel.
ÇalışmıyorÇalışıyor musunuz diye soruyoruz, cevapsız bırakıyorsunuz.
Öğretmen de isteksiz olabilir herkes mesleğini dört dörtlük yapıyor diyemem ben ama şu konuda bakınca sorununuzun öğretmenin isteksizliği olmadğına emin oldum ben ya.Beklemek sorun degil ogrtmen isteksiz.basindan savmasindan korkuyorm
Bu arada derdinizi kendiniz anlatamayıp velisine şikayet eden çocuklar gibi eşinizi devreye sokmaya çalışırsanız, konuşturmak isterseniz karşıdaki de size saygı duymaz. Siz annesiniz, eşiniz de genelde görevde olacak. Çocuğun her şeyiyle siz ilgileneceksiniz. Saf durmayın o kadar da. Mantıklı olan neyse üç düşünün bir yapın.Iste.ozel.hastane isi de devreye girince isler.rayindan cikti tek iyi olsun da odenir sorun degil Rabbim can sagligi.versin ogretmenle yarin tekrar konusup haftada 3 gun tekrar oyunevine 2 gunde koridorda da dursa okula goturmeyi dusunuyorum bir sekilde ayrismali okula yavas yvas alismasi gerekiyor. 2..donemde de ogretmen bahane edup basindan savmasindan korkuyrm e suan icin baska.secenekte.yok malesef
Aynen oyle haftanin 1 gunu esimde bende calismiyoruz ogleden sonra oyun terapistine gidebilmek icin.Sorsan benimde vaktim nakit benimde dunya borcum var.ben gelecegin psikopatini yetistirmek istemiyorum mesela.yada gelecegin pisirigini.egitim gercekten ailede baslayip okulda devam eden bisey.Aile ne kadar bilincli ve ilgiliyse bu okul icinde cocuk icinde o kadar iyiye gidiyor. Diyorum yaa cocugum baska cocugu isiriyor diyorum amaaaaeeeennnn nolcak hepsi yapti diyorlar.arkadasina vurmus diyorum eeeee bizimkiler de oyleydi bak simdi kocaman oldu diyorlar. Abicim senin kocaman oglun karisina vuruyor demek ki ameeeaannnn dememek lazimmis diyorum nolcak o erkek diyo.gelde anlat sen ugrasini cirpinisini.nato kafa nato mermerBen de oğlumu oyun terapisine götürüyorum. Benim yaşadığım sorun çok farklı. Zeki diye çocuk terapiye gider mi aile bikinçliyse gider yoksa o çocuğu okula kasıla kasıla gönderirsin. Ya sonra ne olur o çocuğa. İşte bu yüzden uğraşıyoruz eşimle. Düzgün bir birey yetiştirelim istiyoruz
Çalışmıyor ve mesele para da değil bence. O konuda biraz cimrilik yaptıklarini düşünüyorum. Eşi yapıyordur en azından..yoksa memur sırf kreş parası kadar maaş farkını bir sonraki ay alır zaten.Çalışıyor musunuz diye soruyoruz, cevapsız bırakıyorsunuz.
Konuyu başka yere bilerek çekmeyin lütfen. Manipülasyon yapıyorsunuz. Kreş durumundan önce çocuğunuz konuşma sorunu için eğitim almalı. Siz dediniz konuşma geriliği var diye. Haziranda siz kredi çekerken çocuğunuzun konuşmasında hiç sorun yoktu yeni mi konuşma sorunu basladı? Önceden çocuğunuz için bütçe yapmalıydınız. Bir kreşe gitsin yeter, ekstra eğitime gerek yok dediniz belli ki. Ekstra para vermek istemediniz. Önceliğiniz çocuğunuzun sorununu gidermek değilmiş. Bence vicdan yükünüzde var ondan canhıraş şekilde öğretmeni ve idareyi zorluyorsunuz. Çocuğunuzun dil konuşma terapisine başlaması lazım. Kreş belki konuşma sorununu tümden çözmeyecek özel dil konuşma eğitimi gerekecek o zaman ne yapmayı düşünüyorsunuz? Zamanla hallolur mu
okula alismaya calissin diye 1 ay o sekilde.alistrmaya calismislarÖğretmen de isteksiz olabilir herkes mesleğini dört dörtlük yapıyor diyemem ben ama şu konuda bakınca sorununuzun öğretmenin isteksizliği olmadğına emin oldum ben ya.
Koridorda olsa dahi bekleteceğim diyen birinin,kendisini kusursuz gören birinin şu an konuyu da eksik anlattığına baya eminim.
Ki eksik anlatıldığı halde haklı görünmemeniz ayrı bir
Eşi asker ya bence aba altından sopa göstermeye çalıştı müdüre. Müdür de dik durunca yaptığı elinde patladıBu arada derdinizi kendiniz anlatamayıp velisine şikayet eden çocuklar gibi eşinizi devreye sokmaya çalışırsanız, konuşturmak isterseniz karşıdaki de size saygı duymaz. Siz annesiniz, eşiniz de genelde görevde olacak. Çocuğun her şeyiyle siz ilgileneceksiniz. Saf durmayın o kadar da. Mantıklı olan neyse üç düşünün bir yapın.
Yapmaya çalıştığınız ajitasyon burada sokmuyor. Belki de en sevdiğim tarafı bu buranın.Ev kredisi cekerken ayagini kirilacagini uyum haftasini kaciracagimiz.aklimiza gelmedi inanin
Diyelim ki asgari ucretli cocugun hakki yok.mu parasi yok diye
Suan imkanlarim.bu kadar fazlasi yokAynen oyle haftanin 1 gunu esimde bende calismiyoruz ogleden sonra oyun terapistine gidebilmek icin.Sorsan benimde vaktim nakit benimde dunya borcum var.ben gelecegin psikopatini yetistirmek istemiyorum mesela.yada gelecegin pisirigini.egitim gercekten ailede baslayip okulda devam eden bisey.Aile ne kadar bilincli ve ilgiliyse bu okul icinde cocuk icinde o kadar iyiye gidiyor. Diyorum yaa cocugum baska cocugu isiriyor diyorum amaaaaeeeennnn nolcak hepsi yapti diyorlar.arkadasina vurmus diyorum eeeee bizimkiler de oyleydi bak simdi kocaman oldu diyorlar. Abicim senin kocaman oglun karisina vuruyor demek ki ameeeaannnn dememek lazimmis diyorum nolcak o erkek diyo.gelde anlat sen ugrasini cirpinisini.nato kafa nato mermer
Konuyu okurken bu ısrarını, cevremde kimse yok diye vurgulamasını çalıştıgı icin dedigini dusunmustumÇalışmıyor
Gercekte olan bu burada herkes hakim.yargoc olmusYapmaya çalıştığınız ajitasyon burada sokmuyor. Belki de en sevdiğim tarafı bu buranın.
ANAOKULUNA VE OYUN GRUBUNA GÖNDERMEYİN.Suan imkanlarim.bu kadar fazlasi yok
CalismiyorumÇalışmıyor ve mesele para da değil bence. O konuda biraz cimrilik yaptıklarini düşünüyorum. Eşi yapıyordur en azından..yoksa memur sırf kreş parası kadar maaş farkını bir sonraki ay alır zaten.
Anlamadgm konu bu kadar maddi zorluk cekiyorlarsa, neden bir ise girip calismiyor da güya " kendi tabiriyle " cocugunun egitim hakkının elinden alınmasına mani olmuyo ?Çalışmıyor ve mesele para da değil bence. O konuda biraz cimrilik yaptıklarini düşünüyorum. Eşi yapıyordur en azından..yoksa memur sırf kreş parası kadar maaş farkını bir sonraki ay alır zaten.
O cocugunda imkani yok kalkip kendisi ben terapiste gideyim desin.gercekten cok uzuldum bak valla cok uzuldum o cocuga.madem imkanin yok calissana.yada kendin baksana cocuguna okula verecegim parayi da haftalik disari aktivite parasi olarak kullan mesela terapi ve oyun evleri gibi. Neden cocugunuzun ayaginin kirildiginda hastalik olarak kabul ediyosunuz kredi cekip tedavi ediyosunuz da psikolojik sorunu icin imkan yok diyosunuz? Yaa valla bu kadar dili o yavrucak icin dokuyorum biliyorum yine imkanim yok kredi cektim diceksin ama bi umut yaziyorum.gercekten evladini dusunen bir anne olarak gerekirse merdiven sil ama o cocugun hayatindan calma bak lutfenSuan imkanlarim.bu kadar fazlasi yok