Kres sorunu ne yapmaliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk kendi psikolojik olarak hazırsa gitsin zaten kreşe/anaokuluna.3 yaş itibariyle arkadaş istiyorlar,benimki parkta gördüğü çocukların arkasından ağlıyordu gitmesinler diye,gonderdim ben de.Cocuk evden ayrılmak istemediği için mi ağlıyor kalabalıktan korktuğu için mi bu önemli

benimki başlıyor 1 ya da 2 hafta sonra çok sıkılıyorum orda gitmek istemiyorum deyip bırakıyor

Benden ayrilmak.istemedigi icin sinifa annemde gelsin diyor ben koridodr da bekledigimi soylutorm

Bende koridorda bekledim bizde hic ayrilmamisrik.oglum istiyor.ki sinifta birlikte olalim beraber girelim

Kesinlikle uyumlu gulec bir cocuktur bende sok icerisndeyim sinifa girer girmez ilk 2 gun biraz olsn duruyordu dun illa annemde olsn dedi sinifa girmedi beni yaninda istiyo agliyo

Değil işte. Hele ki devlet okuluna hiç hazır değil bu çocuk.

Oyunevindsn devam edecegiz bensiz durmiyo

Oyunevine baslayacagiz pztesi itobaroyle jaftada 3 gun

Kesinlikle uyumlu gulec bir cocuktur bende sok icerisndeyim sinifa girer girmez ilk 2 gun biraz olsn duruyordu dun illa annemde olsn dedi sinifa girmedi beni yaninda istiyo agliyo
Bulunduğum okulun bahçesinin içinde bir bağımsız anaokulu var, çocuklar dışarıda agliyorlardi,1.sinifa gelir yine ağlarlar.Ogretmen istese en zor çocuğu bile alistirabilir.Biraz konunun üzerine gitse de olmasa neyse hak veririm.Oyun evine götürün teslim etmeyin bence o öğretmene

Goturdum doktorum da tavsiye etti kresi denver testi yapildi
Benim çocuğumda uyaran eksikliği var. Doktorumuzda hemen kreş tavsiye etmişti, zaten herkese kreş tavsiye ediyorlar ama özel eğitim öğretmenimiz kreşe uygun değil diyerek 1 yıl sonra başlatmamıza onay vermişti. Hatta öğretmenimiz uyum sağlayamayan çocuklar daha çok içine kapanıyor, fayda yerine zarar görüyor demişti.
Hiç özel eğitim veren bir kurumla görüştünüz mü? Belkide çocuğunuzun öncelikle dil terapisine ihtiyacı vardır.
Denver testi çocuğun gelişim seviyesi için yapılıyor, sanırım gerilik olduğuna o zaman karar verildi. Bizde yaptırmıştık ama oldukça basit bir test zaten, çok konuşmaya yönelik mi emin değilim. ( 3 yaş 1 aylikken yaptırmıştık bizde)

Gonulsuz gelen isten hayir gelmiyor arkadasim var kendisi de ankara da anasimifi ogretmeni gorevimiz ogrenciyi sinifa alistorms uyum saglamasinda ilk basta ogrermen destegi cok onemli.diye ama iste doger cocuklarin duzenini kurmus ugrsmak istemedi hak vrrmiyor da ddgilim 15 cocuk evrt zor onlarin da farkli farkli sorunlari da var ama hc destek gormedigimiz icin ogrefmenden bundan dolayi sitem etmsfm pTesj oyunevine giddcgiz

Acikcasi simdiye kadar uyum sorunu yasamamistik ama benden de ayri kalmamisti oglum bemdem ayrilma.komusinda sknti yasiyor.asla kabhl etmiyor 3 ginde de normal geliyor acikcasi belki donem basinda olsaydk boyle ollmazdi ogrermende diger cociklarla birlikte uyum surecine adapte olunurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…