- Konu Sahibi burcubahar0635
En iyisini yaptınız çocuk hem sosyalleşsin hem de bir şeyler öğrensin. Daha aktif bir çocuk olur. Kv anne nereye kadar çocuğunuza bakar ki hem onların verdiği eğitimle kreşten aldığı eğitim asla bir olmaz . Hiç pişman olmayın çocuğunu düşünen be maddi durumu olan her çocuk kreşe verilmeli benceSelamlar,
Çocuğum 4 yaşında yarın kreşe başlayacak. İlk kez kreşe gidecek. Ben tamamen evden çalışıyorum eşim her gün işe gidiyor. Çocuğumu kreşe verme sebebim hem artık ona çok üzülüyorum pek sosyal bi aile değiliz konu komşu arkadaş zaten azdı koronayla da bitti ilişkiler. Çocuğun gördüğü sadece dedeler annane babanne. Çocuk artık sıkıntıdan evde kafayı yiyiyor ve vicdan azabı çekiyorum ona üzülüyorum hem de artık eğitimi başlasın istiyorum ve diğer bir sebep de aşırı aşırı yoğun çalışıyorum yani afedersiniz yeri geliyor tuvalete bile gidemiyorum. Gelip bakacak annane babanne var ama onları istemiyorum çocuğa artık bişi veremiyorlar zaten oldukça da yaşlandılar. Fakat eşim sürekli çocuğu hastalıkta kreşe gönderdiğim için beni suçluyor hasta olursa suçlusu ben olacakmışım öyle diyor. Etrafındaki kimse göndermiyormuş seneye anaokuluna gidermiş falan öyle diyor. Bu arada gideceği yer özel bir kolejin kreşi güzel bir yer fakat maddi olarak da baya zorlayıcı olacak. Ama tüm bunların yanında tüm sene kv ve annemi gerçekten çekmek de istemiyorum ne kadar bakacak olsalar da yine de ben de koşturmak zorunda kalıyorum ve gerçekten hiç vaktim olmuyor gün içinde. Sizce hata mı ediyorum kreşe göndermemeli miyim kafam iyice karıştı.