Yemin ederim okudum size neden yalan söyleyeyim ki artı sınavlarıma gece geç saatlere kadar çalışarak geçtim. Bitirmesem asla başvuru yapmazdım.Zaten o da yanlış. Öğretmenlik hakkı verilmemeli onlara. Açıköğretim sınav sorularını biliyorum, çok basit seviyede. Örgün öğretime göre orada alınan eğitim, eğitim bile değil. Ama siz açıktan da olsa okudunuz mu gerçekten? Sanki sonradan kıvırdınız gibi geldi.
Üniversite yazıyor körmüsün Allah görüyor yalan söylüyorsamYalan söylüyor yahu çok belli. En başta seminer falan aldım demiş. Sonrasında bölümünü de okudum oldu.
çok çok özür dilerim, ben sertifika deyince formasyon aldı sandım. şu an anlıyorum, afedersiniz haklısınız
Allah bildiği gibi yapsın sizi başka bişey demiyorum ne kötü insansınYalan söylüyor yahu çok belli. En başta seminer falan aldım demiş. Sonrasında bölümünü de okudum oldu.
Formasyon almadan öğretmenlik yapamazsınız. Dört dörtlük olmakla ilgisi yok.Yukarıda açık öğretim bitirdim diye belirttim okuyanlar boşa okuyor o zaman niye küçümsüyorsunuz bu kadar. Eminin sizin herşeyi iz dört dörtlüktür.
Yukarıda açık öğretim bitirdim diye belirttim okuyanlar boşa okuyor o zaman niye küçümsüyorsunuz bu kadar. Eminin sizin herşeyi iz dört dörtlüktür.
Öğretmenler eğitimli siz peki? AÖF okumakla örgün okumak bir mi? Kimi kandırıyorsunuz siz. Daha insani ilişkilerde bile problemi yaşarken bir de küçücük çocuklara eğitim mi vereceksiniz? Çekin çocuklarımızın üzerinden elleriniziÖğrenenler doğuştan yetenekli dimi
Bu kafa ile mi öğretmenlik yapacaksınız. O kreşin adını bilsem şikayet eder kapanması için elimden geleni yapardımNe diyorsunuz ya Allah aşkına bir soru sordum insanı ezme derdindesiniz, insanlar bir şeyi öğrenmek için tecrübe edinmesi gerek miyor mu? Öğrenen insanlar bir anda mı öğreniyor bu işi
Öğretmenlik hakları yok da böyle merdiven altı kurumlara insanlar lazımZaten o da yanlış. Öğretmenlik hakkı verilmemeli onlara. Açıköğretim sınav sorularını biliyorum, çok basit seviyede. Örgün öğretime göre orada alınan eğitim, eğitim bile değil. Ama siz açıktan da olsa okudunuz mu gerçekten? Sanki sonradan kıvırdınız gibi geldi.
Formasyon almadan öğretmenlik yapamazsınız. Dört dörtlük olmakla ilgisi yok.
Eşim öğretmen. Okuluna bi ücretli öğretmen gelmişti. Felsefe mezunu. Formasyon da almamış. O yapabiliyordu bilemiyorum.
Ama bu işin önemi büyük. Mesela kızın öğretmlenlikle ilgisi bile yokmuş. Sınıfta tiyatro oynatıp erkek çocuklara gay rolü veriyormuş. Ortaokulda büyük gelişkin ergen erkek çocuklarıyla uzaktan uzağa öpücükleşiyormuş. Ve daha başka şeyler daha. Eşim tecrübeli bi öğretmen. Onu bu konuda uyarmak istemiş. Yaptıklarının yanlış olduğu konusunda . Eşime çıkışmış ben de sizi geniş görüşlü biri sanırdım diye. Eşim de bi daha uyarmadı. Sonuç olarak da bu sene müdür okula tekrar almayacağını söylemiş o kişiyi.
Yani cidden bilmeden yapılacak iş değil bunlar ne diyim
Yapabiliyordu derken okul göz yumuyordu yani. Bu örnek çok çirkin zaten, yorum bile yapamıyorum.
Öğretmenler eğitimli siz peki? AÖF okumakla örgün okumak bir mi? Kimi kandırıyorsunuz siz. Daha insani ilişkilerde bile problemi yaşarken bir de küçücük çocuklara eğitim mi vereceksiniz? Çekin çocuklarımızın üzerinden ellerinizi
Eşim devlet okulunda. Devletin bilgisi vardır sanırım okulunda çalıştırılan öğretmendenZaten ücretli öğretmen kavramı ancak devletin işine geliyor. Atama yapmıyor. Daha az maaşa çalışıyorlar
Küçümsüyorum, çünkü küçük. Açıktan her şey okunabilir ama eğitim işi bu kadar basite alınmamalı. Çocuk gelişiminin değil iki yıllık, dört yıllık bölümünü de okusanız maalesef normal eğitim gibi değil. Ama size madem o hakkı vermişler, kullanın ne diyelim. Bu ülkede ne düzgün ki.Yukarıda açık öğretim bitirdim diye belirttim okuyanlar boşa okuyor o zaman niye küçümsüyorsunuz bu kadar. Eminin sizin herşeyi iz dört dörtlüktür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?